Question Jakość ponad ilość

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Czy powinienem sprzedawać moją amfetaminę tak czystą, jak jest, za wysoką cenę, czy też powinienem sprzedawać ją mniej oczyszczoną, ale tańszą?

HHH

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Wydaje się, że każda dziedzina jest inna, a przynajmniej każdy użytkownik w zależności od substancji. Zawsze wolę płacić za jakość i sprzedawać tylko jakość, a nie produkt niższej jakości, który może być tańszy. Na przykład, wolałbym zapłacić 25 dolarów za prawdziwy oxy niż 8 dolarów za prasowany. Nie wszyscy jednak tak uważają

• Like
Reactions: HHH

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Prowadzisz sprzedaż dla dystrybutorów czy konsumentów? Myślę, że wielu klientów wolałoby czyste tłumaczenie. Założę się, że resellerom też by się to spodobało i mogą ciąć, jeśli chcą

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Kilku klientów i jedna hurtownia

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Mam klienta, który kupuje jeden produkt, który otrzymuję co miesiąc, a kiedy go dostaję, jest tak czysty, jak to tylko możliwe i zapłaci za niego najwyższą cenę, wiedząc, że przepłaca, ponieważ nie może uzyskać takiej samej czystości nigdzie indziej. Zgoda, koleś ma pieniądze i to są najlepsi klienci. Jeśli możesz znaleźć jednego z tych facetów z grubym kontem i lubi twój produkt, możesz go wycenić tak, jak chcesz, jeśli nie może dostać go tak dobrego nigdzie indziej, a on to zapłaci. Doskonałym przykładem są tabletki przeciwbólowe w niektórych małych miasteczkach, gdzie nie ma podaży i jest duży popyt, nawet najbiedniejszy uzależniony zapłaci prawie 2 dolary za mg tylko dlatego, że nie może ich nigdzie dostać. Obszary wiejskie mają duże pieniądze, jeśli znasz odpowiednich ludzi

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Powinieneś uczynić je tak czystym, jak to tylko możliwe i za każdym razem starać się zwiększyć jego czystość.
Potraktuj to jako inwestycję w swoje umiejętności, na początku będzie to bardziej czasochłonne, ale później zdasz sobie sprawę, że wytwarzanie soli o czystości 99%+ nie wymaga dużo dodatkowych pieniędzy ani czasu.
Dobra Praktyka Produkcyjna (GMP) to optymalna długoterminowa strategia zarabiania pieniędzy, reputacji i dobrej karmy.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
177
Zawsze. Zawsze. Jakość ponad ilość.
Jedynym produktem, który powinien (i musi) być cięty, jest [surowy] fentanyl - lub inny niezwykle silny opiat lub środek uspokajający. Każda substancja, której surowy produkt mógłby potencjalnie zabić przeciętnego konsumenta.
Tak naprawdę oszukujesz tylko siebie, próbując zarobić dodatkowe pieniądze. OK, zarobisz dodatkowe 20 dolarów na sprzedaży i/lub rozciągniesz każdy gram o jedną dziesiątą lub dwie. Nie potrwa to długo, a jeśli tak, to prawdopodobnie wykorzystujesz kogoś, kto jest zdesperowany, a to zbuduje urazę - taką, której się nie spodziewasz. Gdy tylko pojawi się kolejny facet z lepszym sprzętem, zabierze ci biznes. Jeśli tak się stanie, lepiej mieć nadzieję, że rywal przegapi dostawę, a klient nie będzie chciał czekać. W ten sposób można uzyskać kolejną sztukę, aby dać im trochę surowego produktu i zbudować swoją reputację i klientelę z powrotem.

Mówiąc z doświadczenia, zazwyczaj uzależniony jest dość lojalny wobec swojego najlepszego dealera, chce zachować go w tajemnicy, aby nic złego mu się nie stało. Kiedy gówno uderza w wentylator, ludzie są prawdopodobnie bardziej skłonni zrezygnować ze swojego zapasowego dealera z kiepskim produktem niż z dobrego - albo donosić, albo zdzierać ... cokolwiek. Facet z gównianym produktem prawdopodobnie nie jest pierwszym zaproszonym na imprezę... "Tak, hej wszyscy, to jest facet z amfetaminą, która prawie nic nie robi i smakuje jak acetaminofen"... Powiedzą: "zadzwoń do tego drugiego...". Wolę zapłacić dodatkowe 20 dolarów".

o7

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myślę, że to prawdopodobnie najlepsza rada dotycząca zachowania czystości gówna

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
55
Sprzedawaj nieco drożej i zdobywaj stałych klientów, gdy jesteś niezawodnym sprzedawcą z czystym produktem, każdy będzie cię szanował i liczył na ciebie, cięte produkty to cięte produkty, czyste produkty to czyste produkty. Koniec historii
Czysty mocny wysoki= więcej stałych klientów
Średnio cięty haj = mniej klientów i mało lub wcale stałych klientów.
Moim zdaniem stali klienci są najważniejsi w ulicznym biznesie.

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Nigdy nie rozumiałem cięcia produktu, inne doświadczenia, inne życie, być może jestem po prostu oderwany od rzeczywistości. Ale dla mnie Golden Rule naprawdę jest produktem najwyższej jakości. Nie chcę zabiegać o klientów, chcę, by to oni zabiegali o mnie, bo moje gówno jest tak dobre, że wydaje mi się to oczywiste.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Ponadto dystrybucja wysokiej jakości produktów pomaga wyeliminować podmioty pozbawione skrupułów, co jest korzystne dla wszystkich.