- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Witam wszystkich, niedawno dołączyłem i cieszę się, że znalazłem tutaj tak wspaniałe źródło informacji. W obliczu tego, co dzieje się na świecie, miło jest znaleźć otwartą myśl i dyskusję wolną od cenzury i zakazów. Chociaż w przyszłości poświęcę sporo czasu na przeglądanie wszystkich informacji na stronie, miałem nadzieję, że dacie mi przewagę w znalezieniu dobrego dostawcy LSD, COCAINE i XANAX? Ciężko było obserwować przez ostatnie dziesięć lub więcej lat, jak jakość narkotyków spada, a cena rośnie. Pizdy z Departamentu Obrony i DEA sprawiły, że chemikalia prekursorowe dla kokainy są tak trudne do zdobycia, że cała kokaina, którą miałem przez te wszystkie lata, była śmieciem zrobionym z jakiejś bzdurnej ekstrakcji i przygotowania. I przewróciłbym się, gdybym kiedykolwiek był w stanie znaleźć rzeczywisty xanax klasy farmaceutycznej, a nie jakiś podrasowany bzdurny analog benzo, który jest trującą chemią badawczą. Jeśli ktoś mógłby PROSZĘ rzucić mi koło ratunkowe, byłbym dozgonnie wdzięczny.