Question Pseudoefedryna (120mg) tabletki o przedłużonym uwalnianiu do Meth możliwe?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mam tabletki Levocetirizine (5 mg) + Pseudoephedrine (120 mg) . Czy mogę zrobić metę z tych tabletek? Jestem z Indii.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Tabletki te nadają się do produkcji metamfetaminy. Trzeba z nich wyekstrahować pseudoefedrynę.
Nie wiem, jaki rodzaj powłoki posiadasz i czy efedrynę można ekstrahować alkoholem.
Dlatego ja bym zrobił pył z tabletek i rozpuścił wszystko w wodzie, dodał roztwór zasady NaOH do nsh 11-12 i zalał eterem naftowym ... ekstrahował bazę kilka razy eterem i przemył wodą. Wysuszyłbym go z wody.
Oddestylowałbym eter naftowy i przekształcił zasadę w chlorowodorek pseudoefedryny.
Następnie wybierz technologię, za pomocą której chcesz uzyskać metę.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Miło mi pana poznać. Chciałbym dowiedzieć się więcej o tym procesie.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Czy do produkcji metamfetaminy potrzebuję chlorowodorku pseudoefedryny lub chlorowodorku efedryny? Ponieważ mam również te fiolki chlorowodorku efedryny, z których każda zawiera 30 mg chlorowodorku efedryny.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Bez różnicy.
Aby uzyskać lód, potrzebna jest l-efedryna lub d-pseudoefedryna. Z reguły leki zawierają pożądaną formę.
Tak czy inaczej, otrzymasz metamfetaminę.
Bardzo łatwo jest wyekstrahować pożądany produkt z ampułek. Należy przygotować łaźnię wodną i odparować ciecz na płytce, a następnie przemyć chlorowodorek efedryny bezwodnym acetonem.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
hej hank
Mam taką samą tabletkę. Na blistrze jest napisany jeszcze jeden składnik - Colour - ferric oxide red usp-nf. Czy metoda, o której wspomniałeś, na pewno działa w przypadku tej pigułki? Ponieważ szukałem na reddicie, jest napisane, że różne pigułki mają różne metody, ale ich baza danych jest czysto amerykańska.

Fizyczny opis pigułki - 80% pigułki jest koloru białego, a pozostałe 20% jest koloru jasnoczerwonego.

Nie zrozumiałem tego
"Wyciągnij bazę kilka razy eterem i przemyj ją wodą. Wysuszyłbym ją z wody." "Oddestylowałbym eter naftowy i przekształcił bazę w chlorowodorek pseudoefedryny."

Kiedy eter wciąga psuedo. musimy go zamrozić, aby psuedo utworzyło kryształ, prawda? Podobnie jak w przypadku ekstrakcji dmt, nps jest zamrażany na 24 godziny, aby utworzył się kryształ. Czy tak samo jest z psuedo? Psuedo to HCL, dlaczego mielibyśmy destylować eter i ponownie przekształcać bazę w HCL?