Question Postać proszku a postać skały

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Więc,

Mieszkam pomiędzy 2 wyjątkowo różnymi rynkami narkotykowymi. Mniej więcej godzinę w jedną stronę jestem na jednym, godzinę w drugą stronę na drugim rynku. Oba mają duże targowiska na świeżym powietrzu. Jeden rynek sprzedaje narkotyki w workach po 5, 10 i 20 dolarów. Cięcie jest już dodane, podobnie jak wszelkie substancje dostarczane hurtowo (różne fentalogi, h, nitazeny, benzoes, ksylazyna itp.) Każde miejsce ma inne przepisy. Worki są ogromne, ale oczywiste jest, że jest tam mnóstwo cięcia i wypełniacza. Teraz drugi rynek, który jest mniej więcej w tej samej odległości w przeciwnym kierunku, również sprzedaje narkotyki. Sprzedają torby za 20 dolarów, pół grama i gramy. W przeciwieństwie do pierwszego wspomnianego rynku, opium w tym obszarze jest zawsze w formie kamienia. Gdyby ktoś próbował sprzedać proszek, nie miałby szczęścia. Te torby za 20 dolarów lub pół lub pełne gramy są zwykle dostarczane z tabletkami dorminy (difenhydraminy) zawartymi w torbie ze skałą lub w dodatkowej torbie zszytej z torbą ze skałą. Będąc zaznajomionym z obydwoma rynkami, doskonale zdaję sobie sprawę, że rynek ze skałami narkotyków jest nadal mocno okrojony. Po prostu w jakiś sposób dodają chininę, ksylazynę, etizolam lub manitol i w jakiś sposób mieszają to gówno razem i zamieniają je z powrotem w kamień. Słyszałem o wielu metodach, ale większość osób wydawała się po prostu oglądać proces i nie mogła tak naprawdę uczyć. Mogli powiedzieć, że użyto prasy lub zamieniono w ciecz, a następnie zamrożono. Czy ktoś ma doświadczenie w robieniu tego, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na spieprzenie czegokolwiek.....

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Mój przyjacielu, zostaw te rynki i kupuj na tym. Jeśli coś kupisz, będzie to czyste. A jeśli jest cięte, mogą ci powiedzieć, czym i ile.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Więc osoby, które są tutaj sprzedawcami, są skłonne skorzystać z ich usługi escrow, prawda?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Co to, kurwa, jest? Co to za kraj? To brzmi jak szok kulturowy! Mogę iść do lasu w dowolnym miejscu wokół mnie i znaleźć narkotyki lub prekursory. Wiele klas. Zrobiłbym kupę na ulicy i wytarł dupę gołą ręką, zanim zapłaciłbym pieniądze za to, co opisałeś

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
USA. Zaopatrzenie zmieniło się z krajów narkotykowych Ameryki Środkowej, takich jak Kolumbia z Pablo Escobarem, na kartele meksykańskie. Przemyt stał się trudniejszy, więc #4 zaczęto zastępować fentem. Następnie z powodu przepisów zakazujących fent zaczęły pojawiać się inne podobne substancje.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Problemem w USA i Kanadzie są obecnie środki uspokajające dodawane do fent. Cóż, realistycznie rzecz biorąc, podczas testów chromatografii gazowej wiele testowanych worków zawiera do 20 substancji.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Uwierz mi, przebrnąłem przez setki stron analiz, jeśli jesteś w USA, sprawdź ten zasób , może zobaczysz jakieś gówno z twojej okolicy, może nawet coś, co wypróbowałeś. O ile pamiętam, przetestują TWOJE NARKOTYKI za 100 USD, po prostu wyślij je pocztą.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Jedyny narkotyk, jaki kupowałem, zawierał tylko diacetylomorfinę i paracetamol. Puszysty beżowy proszek.