Question Oleista amfetamina po syntezie

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Udało mi się skrystalizować trochę amfetaminy, ale czuję warstwę oleju pokrywającą kryształy, gdy dotykam ich rękami. Jak mogę je całkowicie wysuszyć?

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Po dalszej lekturze forum natknąłem się na ten artykuł autorstwa G. Pattona dotyczący oczyszczania MDMA/Ecstacy. Jeśli ktoś boryka się z podobnymi problemami, to jest to odpowiedź.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Nie można użyć tej metody do amfetaminy. Czy masz do czynienia z amfetaminą lub metamfetaminą?

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Cześć, przygotowuję się do gotowania amfy i jeśli chcesz, chciałbym dowiedzieć się więcej o tym, jak to zrobiłeś, ponieważ u mnie ta oleista amfetamina, o której mówisz, jest naprawdę uwielbiana przez większość klientów, których mam, ale większość produktów, które znajduję, nie jest oleista, jest rzeczywiście wilgotna z powodu procesu cięcia.

Zawsze słyszałem, że czysta amfetamina jest oleista i nie jest wilgotna, a także krystaliczna zamiast białego pyłu lub w pełni wymieszanej pasty, ale widziałem tego rodzaju produkt tylko od kilku sprzedawców w darknecie.
Ponadto, jeśli to możliwe, podziel się informacjami na temat zapachu, smaku po powąchaniu i ile wagi straciłeś po suszeniu, abym mógł lepiej rozpoznać końcowy wynik, gdy spróbuję zrobić to sam.

Dziękuję bardzo.

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dostałem go, gdy próbowałem oczyścić metę poprzez ekstrakcję AB, uważam, że proces nie został przeprowadzony proporcjonalnie poprawnie i był to błąd, więc nie wiem dokładnie, jak doszedłem do oleistej konsystencji. Z tego, co G. Patton wspomniał na forum, czysta amfa powinna być suchym, bezwonnym, białym kryształem zamiast oleistych, które mam tutaj.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Cześć,

Obaj się mylicie, amfetamina nie powinna być oleista, jeśli jest, oznacza to, że jest zanieczyszczona masą reakcyjną i nie została oczyszczona.

Prawdziwa amfetamina jest, jak twierdzi G. Patton, bezbarwna, bezwonna, biała.

Jeśli jest wilgotna / mokra, nie powinno to pochodzić z reakcji, ale z mycia acetonem / IPA, ale jest to bardzo odmienne od zapachu.

Pozdrawiam

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Zauważyłem to, gdy zacząłem badać więcej na temat tego leku, ponieważ nikt nie opisał go jako oleistej konsystencji lub pasty, wszystkie popularne źródła wyjaśniają, że jest to sól, a jak ludzie powinni wiedzieć, większość soli w przyrodzie ma zwykle postać kryształów.

Próbowałem wyjaśnić to wielu dealerom i klientom, których znam, ale dealerzy podtrzymują tę plotkę, ponieważ kiedy ją kupują, prawie zawsze jest to wilgotna pasta zrobiona z nie wiadomo czego, a ich dostawca odmawia sprzedaży jej na sucho, tak samo jak robią to dealerzy ulicznym klientom, aby uniknąć strat pieniężnych spowodowanych procesem suszenia.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Witam, to nonsens. Czysta amfetamina to absolutnie biały proszek i absolutnie suchy. Wszelkie inne formy są produktem zanieczyszczonym lub przygotowanym nieprawidłowo. Przeczytaj mój post o amfetaminie, aby uniknąć takich plotek i spekulacji na temat soli amfetaminy.

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Tak, zgadzam się z tobą co do fałszywych wiadomości, które krążą w moim miejscu zamieszkania. Jest tak wielu młodych ludzi, którzy kupują wszystko, co jest mokre, zanim nawet zechcą wypróbować produkt, który kupuję, który zawsze testuję laboratoryjnie po przyjeździe i zawsze ma 60-70% czystości zgodnie z reklamą.

Powiem ci, że ich wiara w to jest tak silna, że 2 z tych popularnych użytkowników "mokrej amfetaminy, bo jest lepsza" przeprowadziło próbę z moim nietkniętym produktem, ponieważ używam go również do długich nocy nauki i badań online, a jeden z nich ciągle mówił, że nie działa na niego, gdy jego szczęka tańczyła jak Patryck Swysse w "Dirty dancing".

Nagrałem go i pokazałem kilka dni później, ale nadal kupował ten sam produkt.

Udało mi się nie zasnąć przez 5 dni z zaledwie 3'5 gr tej samej partii, którą testowali ze mną.