- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 53
Pochodzę z kraju, który nie ma bogatego rynku narkotykowego. Monotonny rynek, speed, kokaina, trawka, mdma. I myślę o sprowadzeniu kilku "nowych" narkotyków dla ludzi. Nie mam na myśli nowości w postaci nowo znalezionych i wyprodukowanych narkotyków lub kombinacji narkotyków, mam na myśli nowość, ponieważ nigdy nie było jej w sprzedaży hurtowej na ulicach. Na przykład mefedronu nigdy tu nie było. Nikt go nie sprzedawał i nikt nie miał dużej ilości do dystrybucji, może tylko mniejszą ilość, którą uważał za egzotyczną i pobierał za nią znacznie więcej. To było kilka lat temu i od tego czasu nikt nigdy go nie widział, nie mówiąc już o sprzedaży. Myślałem, że zdobędę na przykład mefedron i sprzedam go drożej niż powinienem, ponieważ wiem, że ludzie oszaleją na punkcie nowego narkotyku na ulicach i kupią go mnóstwo. Ale nadal nie wiem, ponieważ pochodzę z małej dzielnicy i myślę, że wieści mogą rozprzestrzenić się zbyt szybko w uszach niewłaściwych ludzi, federalnych i konkurencji na ulicy.
Chętnie usłyszę kilka opinii!
Chętnie usłyszę kilka opinii!