Question potrzebuję pomocy

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ludzie, jak to możliwe, że lsd nie zostanie złapany na granicy lub osobiście opuści granicę kraju z lsd, na przykład, jeśli wkleję dwustronny papier do jednego oka mojego portfela i włożę lsd między nie, jaki będzie wynik i czy lsd jest przyzwoicie wykrywalny jak inne narkotyki?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Podczas gdy psy MOGĄ być szkolone do znajdowania LSD, szanse na napotkanie takiego są minimalne.
Testy wymazowe, które mają na lotniskach, mogą również wykryć ten narkotyk, ale jest to dodatkowa opcja przy zakupie urządzenia, większość z nich to modele podstawowe, które wykrywają najpopularniejsze narkotyki.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Moim zdaniem zależy to od agencji lub usług spedycyjnych, z których korzystasz. Ponieważ niektórzy wysyłają paczki jako paczki priorytetowe, Whig lub bez powodu mogą być manipulowane. Niektórzy używają metod takich jak wysyłanie kartki urodzinowej, ponieważ jest ona bardzo lekka.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Jak można go znaleźć dzięki psom, skoro lsd nie ma zapachu? Możesz to wyjaśnić? rzeczy wysyłane do naszego kraju jako listy, a nie jako ładunek, zwykle nie są otwierane. ponieważ w liście mogą się zdarzyć osobiste prywatne rzeczy, zwykle wysyłane są papiery, jeśli włożę lsd między papiery i nie ma obrzęku w liście, nie sądzę, żeby był problem, co o tym myślicie?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Tak, mogę. Wszystkie substancje mają ciśnienie pary, niezależnie od tego, czy mają zapach, czy nie. Oznacza to, że małe cząsteczki latają w powietrzu, jak zwykle. Psi nos wyłapie jedną z tych cząstek i pójdzie HEEY WAIT A MINUTE i da sygnał.
Oczywiście w większości przypadków pozytywny sygnał psa jest wywoływany przez przewodnika za pomocą dyskretnego sygnału lub sekwencji słów: dobry piesek, dobry piesek powiedział dwa razy lub coś podobnego, powodując, że pies jest czujny i dając przewodnikowi powód do pełnego przeszukania.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Połóż to na gumowych misiach i ponownie zamknij paczkę, jakby nigdy nie była otwierana :) Podziękuj mi później! W ten sposób wielu psychonautów przewozi lsd z UE do Azji, co jest bardzo ryzykowną drogą.

Upewnij się, że używasz zupełnie nowych rękawiczek (nitrylowych, ponieważ DNA również się przez nie nie przedostanie) do uszczelnienia opakowania, aby żadne ślady LSD nie pozostały na zewnątrz torby.

Idealnie byłoby kupić paczkę gum do żucia, którą można dostać na lotnisku, z którego podróżujesz, w dokładnym rozmiarze... dzięki czemu będziesz wyglądać jak kolejny turysta, który kupił słodycze w strefie wolnocłowej po przybyciu do kraju docelowego.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Zrozumiałem, co powiedziałeś, ale jest pewien problem, proces zabierania pudełka z żelkami i wkładania go do niego musi odbywać się przed lotniskiem, więc paczka musi przejść przez rentgen. mówię o problemie przed rentgenem, czy nie przyciągnęłoby to uwagi podczas tranzytu rentgenowskiego, gdyby ktoś niósł ze sobą paczkę żelków przed podróżą międzynarodową? również, co powiesz na przywiezienie lsd w liście z innego kraju? Jestem otwarty na nowe pomysły dotyczące lsd.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Miałem na myśli przygotowanie torby gummibear w domu i przywiezienie jej aż do kraju docelowego.
Znałem ludzi, którzy robili tak w krajach o bardzo wysokim ryzyku i nie używali nawet odpowiednich torebek gummibear, ale po prostu plastikowych toreb.

Myślę, że list też może zadziałać.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Mówisz o wstrzykiwaniu LSD małym niedźwiadkom? To sprytne.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Tak, więc jeden gummibear to jedna podróż.

Na pewno nie sprawdzą twoich gumisiów :D :D