Informacje na erowid i różnych innych znalezionych na reddicie i innych społecznościach chemicznych mogą być w porządku dla bardzo wykwalifikowanych chemików, ale nie są wystarczająco szczegółowe i nadal zawierają pewne zmienne (oparte na wybranych prekursorach), koszty i nieokreślone - rzeczy, które mogą sprawić, że życie będzie O WIELE ŁATWIEJSZE, pozwalając przeciętnemu chemikowi na osiągnięcie świetnej syntezy z wysoką wydajnością. I mieć mniej kłopotów w ostatniej, ale nie mniej ważnej części oczyszczania - w przeciwnym razie uzyskanie produktu końcowego z rakiem pęcherza moczowego nie jest tak naprawdę celem przy próbie stworzenia jednej z najprzyjemniejszych substancji chemicznych w farmakologii vintage.
Jedynym miejscem na świecie, w którym nadal jest to produkt farmaceutyczny, jest RPA, ale kontrole ISO / jakości są tak słabe, że tabletki w blistrach zawierają O-toulidynę i jest to jeden z wielu powodów, dla których ludzie nadużywający ich kończą z tą chorobą. W jednym z niewielu przypadków na świecie nielegalny syntetyk byłby lepszy niż produkt farmaceutyczny.
Mam dostęp do niepublikowanych informacji pozostawionych mi przez 3 różnych bardzo wykwalifikowanych chemików, którzy wyprodukowali kilka partii MQ (i mogłem potwierdzić jego czystość, dwukrotnie wysłaną do testów laboratoryjnych) - dotyczących odzyskiwania prekursorów niekontrolowanych bez marnowania czasu na dodatkowe kroki, bardzo szczegółowy opis niepublikowanych lub niekompletnych alternatywnych tras syntezy, a także szczegóły dotyczące prostego / skutecznego procesu oczyszczania.
Nie mam wykształcenia chemicznego, więc moje zrozumienie tego dziedzictwa jest ograniczone. Widziałem modę na "powrót" MQ, nawet jeśli na razie jest postrzegany jako cięcie w innych chemikaliach (wtf, dlaczego - i nie, nie mówię o NMQ lub MMQ sprzedawanych z Chin) i nie na scenie publicznej (może lepiej? Mogę sobie wyobrazić ćpunów benzo, którzy dostają trochę tylko dlatego, że ma reputację lub nastolatków, którzy widzieli Wilka z Wallstreet na Netflixie - i myśląc w najgorszym przypadku, jeśli wezmą kolejną dawkę, po prostu zasną lub wpadną w benzo blast - wszyscy wiemy, że prawdopodobnie tak się nie skończy, zamiast tego z wiecznym snem) - nie mam ochoty dzielić się informacjami w tym publicznym poście - ale zainteresowani chemicy, którzy chcą uzyskać syntezę tego, o ile jest to na własny użytek lub po prostu dzielenie się z kilkoma osobami, które wiedzą, co robią - a także niektóre prekursory, które mogę dać bezpłatnie (w zależności od kraju) - mogą mnie PM.
PS: Nie mam wykształcenia naukowego, ale nie jestem całkowicie głupi - każda osoba związana z LE, która powinna zająć się lepszymi rzeczami, takimi jak polowanie na terrorystów lub pedofilów, zamiast marnować czas tutaj, lub każdy przypadkowy bezmyślny chemik, który po prostu chce prekursorów za darmo - nie marnuj klawiszy klawiatury, próbując się ze mną skontaktować.