Looking for a vendor Metaqualone w Europie

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam,

Często słyszałem, że metakwalon jest łatwy do zsyntetyzowania i uzyskania prekursorów, ale dlaczego nikt go nie produkuje ani nie sprzedaje w Europie?

Dziewięćdziesiąt dziewięć procent pochodzi z Chin lub Indii i trudno jest przemycić metakwalon z tych krajów, zwłaszcza do mojego kraju, ponieważ każda paczka stamtąd jest dokładnie sprawdzana. W Republice Południowej Afryki najłatwiej jest zdobyć metakwalon; po nawiązaniu kontaktu z dilerem, który produkuje tabletki, można nawet uzyskać czysty proszek metakwalonu. Jednak, jak wspomniałem, przemyt jest trudny.

Szukam połączenia dla długoterminowego biznesu w Europie. Nie zamierzam kupować go na własny użytek; chcę sprzedawać go w postaci tabletek i ponownie wprowadzić Quaaludes do Europy.

Po prostu skontaktuj się ze mną, jeśli możesz zdobyć dobre ilości, a twoja cena jest dobra.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Myślę, że to tylko dlatego, że po prostu nie ma wystarczającego popytu w Europie, najlepsze, co możesz zrobić, jeśli naprawdę tego chcesz, to po prostu wyprodukować to samemu.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Znam dobrego chemika, ale prekursory i materiały do ich produkcji są w moim kraju pod ścisłą kontrolą. A gdybym przemycał prekursory z Indii lub Chin, mógłbym również przemycać proszek / pigułki metakwalonu.

Potrzebuję kontaktu, kto może przemycać lub kto wysyła z Europy.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Kwas acetylo-antranilowy z bezwodnika ftalowego lub antranilanu metylu, toluidyna z toluenu, a jako katalizatora można użyć wszelkiego rodzaju gówna, takiego jak PCl3, POCl3, PCl5 lub kwas polifosforowy. qualuude to całkiem łatwa synteza.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Wszyscy mówią mi, że to łatwe, ale nikt nie chce sprzedawać ani produkować quaaludes. Więc albo nie jest to łatwe, albo nikt nie chce na tym zarabiać.

Ale toluidyna jest wysoce toksyczna, więc potrzebujesz odpowiedniego sprzętu, aby nie zachorować na raka.

I uwierz mi, popyt jest. Mógłbym z łatwością sprzedawać 20-30 tysięcy tabletek miesięcznie. Quaaludes to wyjątkowy narkotyk, lepszy niż benzoes.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Tak, oczywiście, popyt może istnieć, ale czy nie sądzisz, że ludzie po prostu spróbują tego 1 raz, a potem nie wrócą? Najpierw musisz popchnąć to bardziej w głównym nurcie, a potem można zarobić duże pieniądze.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Rękawiczki, maska na twarz i kaptur wentylacyjny? Nie jest to bardziej niebezpieczne niż produkcja Al/Hg lub innych nitrozwiązków wykorzystywanych w tajnych syntezach.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Tak, Al/Hg jest po prostu na innym poziomie, rozpuszczalne sole rtęci nie nadają się do zabawy, ale toluidyna nie jest taka zła. Pułapka gazowa i respirator prawdopodobnie wystarczą.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 moich klientów kupiłoby go bezpośrednio i uwierz mi, że quaaludy rozprzestrzeniłyby się jak pożar w moim kraju

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig then go for it make sum. nie potrzeba do tego chemika

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Człowieku, to jest JEDYNA rzecz, jaką kiedykolwiek chciałem zrobić. Bring the ludes back :D Może w przyszłym roku! W tym roku zostanę tylko przy gotowaniu 4MMC