Question Meth hcl sole do kryształów jak to zrobić?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, więc jeden z moich przyjaciół dał mu butelkę wody wypełnioną płynem i tak mój przyjaciel wręczył mi butelkę i powiedział, że trzeba ją odparować
Więc umieściłem całą zawartość w naczyniu Pyrex i obserwowałem, jak odparowuje, a wszystko, co pozostało, to biała sól, która, jak sądzę, jest meth hcl?
Jak mógłbym to skrystalizować? Ponieważ kiedy próbowałem go palić, pękanie trwa tak długo, a kiedy to robi, jest jak maleńkie maleńkie rzeczy, jeśli to ma sens.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Właściwe gówno wyglądałoby jak pajęczyny, okrągłe dodady emitujących promieni. To, co opisujesz, w niczym nie przypomina meth hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Przepraszam, powinienem wyjaśnić szczegółowo

Więc kiedy próbowałem odparować, oczywiście nie miałem wystarczającej wiedzy
Wlałem go do naczynia i umieściłem bezpośrednio na ogniu, co pozostawiło mnie ze stałym produktem suchym produktem na końcu, jednak musiałem go podgrzać tak szybko, że produkt końcowy był mętny, a nie krystaliczny, więc omyłkowo wlałem do niego wodę z kranu, aby go rozpuścić zamiast destylowanego h20.
W każdym razie wypróbowałem go i zdecydowanie jest to produkt, ale czy jest jakiś sposób, aby naprawić jego wygląd i czas potrzebny do ustawienia po zapaleniu?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ekstrakcja A/B znacznie przyczyniłaby się do osiągnięcia tego celu. Mam wykres mieszalności w moich plikach, ale zasadniczo użyłbyś podstawowej substancji chemicznej do zneutralizowania hcl i zebrania oleju unoszącego się na górze (jest to baza metamfetaminy), a następnie rozpuszczenia go w innym rozpuszczalniku i przepuszczenia przez niego gazu HCl lub po prostu dodania kwasu HCl kroplami i wytrącenia met HCl, a następnie jego rekrystalizacji

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że odnosisz się do tego, co my w USA nazywamy "wagon wheels". Zwykle spotykane w tak zwanej idiotycznej efedrynie. To narkotyk, który nie wszedł jeszcze w reakcję i został zbyt wcześnie odstawiony. Mam na myśli metodę red p. Rzeczywista meta, gdy jest wapowana, to pierścień długich, ostrych kryształów skierowanych do środka, dookoła naczynia. Wewnątrz znajdują się kryształy w kształcie litery "V". To właśnie widać na powierzchni. Pod spodem znajduje się coś, co przypomina mokry cukier... dopóki całkowicie nie wyschnie.
Ale to jest wysoce hydroskopijne. Aby uformować kryształy, o które chodzi... po prostu rozpuść swoje gówno w ciepłym alkoholu, alkoholu etalowym i odrobinie wody destylowanej. Tylko tyle, aby rozpuścić to, co masz. Pozostawić do wyschnięcia. Nie przeszkadzać aż do wyschnięcia.
Dziękuję.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Miałem na myśli IDIO EPHEDRINE. Sprawdzanie pisowni znowu mnie dopadło. Nie chodziło mi o idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedryna. Tym razem jodoefedryna jest półproduktem, gdy używasz kwasu hydroniowego lub fosforu jodu. Dla mnie to wciąż wygląda jak eutylon, ale wygląd to nie wszystko. Czasami biorę spaloną metę, przepuszczam przez nią aceton i suszę na patelni na kuchence i wygląda podobnie do tego, ale jest trochę bardziej błyszcząca.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Nie twierdzę, że jestem pewien, że tak właśnie jest. Zgadzam się jednak, że nie jest to nic, czemu bym zaufał, przede wszystkim, i jeśli koleś nie szuka złej karmy, nie powinien wystawiać tego na ulice, aby ktoś inny mógł umrzeć.🤬 Z tego, co wiem, możesz mieć rację co do tego, co to jest, ale jestem pewien, że zgadzamy się, że lepiej nadaje się do kosza na śmieci niż do ewentualnego skrzywdzenia kogokolwiek. Byłbym bardzo ostrożny wobec dupka, który mu to dał. Każdy, kto poświęca czas, wysiłek i ryzyko, aby coś ugotować, z pewnością nie odda tego tak po prostu. To znaczy, chyba że chce cię wyeliminować. To jedyny powód, jaki przychodzi mi do głowy. Gdyby ktoś dał mi coś takiego, z ciekawości bym to odłamał. Każdy by to zrobił. Ale gdyby to wróciło w ten sposób? Kazałbym kilku chłopakom przyjrzeć się temu z bliska i osobiście. Nie wiem... Przynajmniej byłbym bardzo ostrożny wobec faceta.
To właśnie socjologiczny aspekt tego biznesu był dla mnie najtrudniejszy wiele lat temu. Ale po dwóch wyrokach skazujących, ponieważ komuś zaufałem, ...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Gdyby to był eutylon, wiedziałbyś o tym. Eutylon smakuje jak czarna lukrecja i w niczym nie przypomina mety. Która dla mnie smakuje czasem jak siarka lub jod, ale na pewno nie jak lukrecja

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kilka tygodni temu ktoś wysłał mi darmową próbkę eutylonu, po raz pierwszy widziałem go na żywo. To zdecydowanie nie jest to. Eutylon w żadnym wypadku nie "pęka". Zmienia się w brązowe, amorficzne ciało stałe przypominające bursztyn. Nie ma żadnych kryształów

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jeśli chcesz tylko poprawić jego jakość, ale nie potrzebujesz, aby był "lodowy", możesz zmiażdżyć go tak drobno, jak to możliwe i przepłukać lodowatym acetonem. Inną opcją jest zalanie go wrzącym bezwodnym alkoholem i przefiltrowanie na gorąco. Wtedy nadal można próbować go rekrystalizować, ale jeśli nie będzie całkowicie klarowny w ten sposób

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Heja, jaki rozpuszczalnik nie byłby najlepszy, ponieważ zrobiłem kolejne gotowanie i mój produkt końcowy wygląda tak
Smakuje naprawdę słono jak prawdziwy mocny lol i oczywiście zajmuje lata, aby pęknąć z powrotem w rurze, to prawie tylko olej metylowy, który próbowałem odparować i skrystalizować, co zrobiłem źle i jak mogę to naprawić? Wkrótce wyślę zdjęcie

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Prawdopodobnie jest to meta zrobiona z 2-fenyloacetoatanu etylu (prekursor bmk) i zredukowana przez Al/Hg (jestem prawie pewien, ponieważ za pierwszym razem, gdy robiłem metę tą drogą, wynik był taki sam - wyglądała jak powolny crack, a na końcu, gdy była palona, była jakby zagotowana (destylacja usunęła zanieczyszczenia i nigdy nie miałem takiego problemu).

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
tak, to wygląda jak meta p2p. jeśli tak jest, to prawdopodobnie nie dostaniesz kryształu. Chociaż dzisiaj w zasadzie udało mi się przypadkowo skrystalizować racemat mety, załączam zdjęcie tego, byłem zdumiony, nigdy czegoś takiego nie widziałem. Krystalizował się przez około miesiąc w zamkniętym pojemniku w temperaturze około minus 5 stopni Celsjusza. Jeśli masz D-met, po prostu rozpuść go w alkoholu, podgrzej, a następnie przefiltruj i pozostaw do powolnej krystalizacji. Można też spróbować zamrożonego acetonu. Istnieje wiele instrukcji dotyczących rekrystalizacji.
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Teraz, gdy to wróciło do mojego kanału, to (op) zdecydowanie nie jest metaamfetamina. To coś, co Chiny sprzedają jako chemię badawczą. To podstawiony katynon. Nazywają to kryształem BU lub czymś podobnym. To na pewno stymulant, zabił kilkadziesiąt osób. Nie wiedziałem o jego istnieniu, kiedy to zostało opublikowane, ale jestem pewien, że to, co jest na twoich zdjęciach, to katynon, a na pewno nie metamfetamina

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Przypomina mi to czerwone p i gotuję, które nie weszło w reakcję. Nie pęka po pierwszym wapowaniu. Po odstawieniu pojawia się różnego rodzaju lepka maź i nie wiadomo jaki kolor.
Ale wszystkie czerwone p, które kiedykolwiek zrobiłem, odparowują długie, chude, ostre kryształy skierowane do wewnątrz, na zewnątrz, podczas gdy środek jest skupiskiem kryształów w kształcie litery V. Nic podobnego do tego, co pokazuje. Dlaczego w ogóle próbowałbyś zaufać komuś tak bardzo, by być jego królikiem doświadczalnym, nie mam pojęcia. Pierwsza czerwona flaga, dał ci to do wapowania poza ....? Uh huh... i czy myślał, że zrobił to z dobroci serca? Na twoim miejscu byłbym bardzo ostrożny w stosunku do twojego przyjaciela.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Wygląda całkiem jak meta ze śladowymi ilościami siarczanu magnezu lub siarczanu sodu lub po prostu powolna krystalizacja kryształów reakematu wygląda tak z mojego wieloletniego doświadczenia w produkcji mety na różne sposoby, prekursor, o którym wspomniałem, miał problemy z zanieczyszczeniami po zmniejszeniu, ale kto wie, nikt nie może zidentyfikować substancji na podstawie zdjęcia.