Question Azotan rtęci ?

danil1398

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Czy jest ktoś, kto sprzedaje azotan rtęci tutaj na forum?

Wyczerpujące jest kompletne szukanie termometrów i robienie ich samemu. I wydaje nam się, że stwarzamy tutaj problem, dlatego zawsze tracimy tę samą siłę, a kiedy przechowujemy przygotowany azotan rtęci w lodówce, wydaje nam się, że traci on swoje właściwości po kilku dniach. Szukamy w Europie i nigdzie go nie ma, nie ma go też na Amazonie.

Więc jeśli ktoś ma do sprzedania azotan rtęci, naprawdę mógłby go kupić, przynajmniej trochę, dopóki w Europie nie pojawi się coś konkretnego, co możemy kupić sami.

A może rtęć ma komu sprzedawać?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Niektórzy ludzie zamawiają przełączniki rtęciowe z Amazon do produkcji Hg(NO3)2, zamiast azotanu można również użyć chlorku rtęci.
Loot na amph synthesis bez rtęci.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Dobry Dani.

Istnieje rosyjska firma, która sprzedaje azotan rtęci, jeśli chcesz nazwę, mogę ci ją podać prywatnie. Kupiłem trochę i dotarło w ciągu 3 tygodni.

Ale ostatecznie nie potrzebowałem go, ponieważ próbowałem przeprowadzić syntezę z chlorkiem rtęci, który mogę kupić w Hiszpanii (jeśli jesteś z Europy, może mogę ci go wysłać, jeśli jesteś zainteresowany).

Proszenie o przełączniki rtęciowe, używanie termometrów... to sposób, którego chciałem uniknąć, wydawał się bardzo kłopotliwy, jeśli chcesz uzyskać dobre produkcje.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Kiedy to zrobiłeś? Słyszałem, że istnieją pewne problemy logistyczne między UE a Ru. Niektórzy ludzie mają problemy z dostawą stamtąd.