Question chcesz, aby moje laboratorium #4 przetestowało czystość % (redukcja szkód)?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Chcę zapewnić konsumentowi bezpieczny, prawie czysty produkt, ten #4 chinna white został wykonany świeżo według moich specyfikacji, chcę zweryfikować jakość i zapewnić przyszłych klientów, że jest wolny od Fent i co najmniej 85% do 98% czysty, kazałem kucharzowi zaparzyć partię tylko dla mnie i upewniłem się, że jest wolny od Fent, więc zajęło to 2 tygodnie, aby wylądować pod moimi drzwiami, więc potrzebuję laboratorium w USA, które może dostarczyć raport na temat % i potwierdzić, że jest wolny od Fent....

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Podstawowym sposobem testowania jest użycie pasków testowych, aby zobaczyć, jakie są aktywne związki, paski testowe fent są całkiem przyzwoite w wykrywaniu, a paski testowe z napisem OPI (opiat) czasami pomagają w rozróżnieniu, jeśli pasek fent mówi negatywnie. Zachowaj ostrożność, ponieważ 95% opiatów w dzisiejszych czasach jest syntetycznych i bardziej prawdopodobne jest, że przedmiot, który masz, to fent lub analog izotonu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Istnieją miejsca, które przeprowadzają testy na tej stronie, wysyłasz je i nazywasz czymś, co identyfikuje je jako twoje. Kosztuje 100 dolarów w jednym miejscu, ale jest ich kilka