Question IV dla początkujących.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Witam, tutaj może dość głupie pytanie 😀 ale jestem ciekawy ludzi, jak wstrzykujesz metę lub coś w rodzaju 4 mmc? Nie mogę znaleźć jasnej odpowiedzi, więc zapytam ją... przepraszam, jeśli ktoś już to opublikował....

Więc jak widzę, niektórzy ludzie po prostu mieszają sterylną wodę z pokruszoną metą, a następnie bezpośrednio wstrzykują, czy to bezpieczne? A może trzeba dodać trochę limuntusu lub czegoś podobnego?
Nigdy nie używałem IV, po prostu ciekawy... ty
Jeśli ktoś ma doświadczenie, będę szczęśliwy, jeśli możesz podzielić się swoim doświadczeniem

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Nigdy nie robiłem IV, ale widziałem wystarczająco dużo Breaking Bad i mogę połączyć 1 i 1 razem.

Musisz wysterylizować substancję, co zwykle odbywa się poprzez rozpuszczenie jej (metaamfetamina i 4-mmc w wodzie lub kwas cytrynowy w przypadku np. heroiny), a następnie ugotowanie jej na łyżce, aby zagotowała się i stała się bezpieczna do podania dożylnego. Po wykonaniu tej czynności należy pobrać płyn do strzykawki przez bawełnę, aby odfiltrować wszelkie stałe cząstki i pobrać tylko płyn.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Czy jesteś pewien, że gotowanie jest konieczne? Czy nie jest bezpiecznie po prostu wlać do niego sterylną wodę z supstancją? Ty za odpowiedź

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Tak, jestem tego pewien. Wystarczy o tym pomyśleć. Produkt przechodzi przez, kto wie, ile rąk. Może zostać pocięty, kto wie, jakimi substancjami, nabrany niesterylnymi przedmiotami do niesterylnych torebek. Znajdą się w nim bakterie i mikroskopijne zarazki, których nie zabije sterylna woda. Musisz je wysterylizować alkoholem (ale wtedy nie będą dobre dożylnie) lub podgrzać, dlatego należy je ugotować.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, to ma sens 🙂, czy uderzenie będzie miało wpływ na metę lub 4 mmc podczas gotowania itp. czy może uszkodzić produkt i czy mogę użyć tylko bawełnianego filtra z papierosa, który skręcam?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Gdzie mogę dostać ten "limuntus"?🤷 do czego służy? Wstrzykiwanie substancji prosto do żył omija wiele zabezpieczeń wbudowanych w organizm. Wstrzykiwanie narkotyków ulicznych nie jest niesamowite. Próbowałem tego raz, z kokainą.
Na litość boską, tak, miałbym nadzieję, że będzie to tak higieniczne, jak to tylko możliwe. Gotowanie niczego nie sterylizuje, ale zabija żywe wirusy i bakterie. Wyobraź sobie infekcję, którą możesz dostać, wstrzykując jakieś bzdury, które miały dziesiątki krajów trzeciego świata, wycierając tyłek gołą ręką, dotykając go rękami 😱 zdecydowanie przykleiłby się do rozpuszczalnego w wodzie, przeciągniętego przez wacik, bez plamek, w zależności od tego, co to było, mógłbym najpierw wyodrębnić A / B.....
100 mg kokainy nie dało mi haju, kiedy próbowałem. Celowałem nisko, powinienem zacząć od 200 mg.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus to kwas cytrynowy w postaci proszku. Tam, skąd pochodzę, można go bardzo łatwo dostać na każdym rynku, ponieważ jest powszechnie stosowany w kuchni. Prawdopodobnie można go również bardzo łatwo dostać, ale prawdopodobnie nie nazywa się limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Upewnij się, że używasz czystego sprzętu i przetrzyj miejsce wstrzyknięcia alkoholem. Infekcje krwi i inne są szkodliwe