Question czy zamawianie produktów z china labs jest zbyt ryzykowne?

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
hej, chciałem tylko porozmawiać z tobą o chińskich fabrykach i laboratoriach, czy istnieje duże ryzyko zamówienia od nich niektórych leków lub produktów w europie? jak w europie północnej? wiele osób mówi, że z chin na zamówienie w europie jest zbyt ryzykowne, ale czy tak jest naprawdę? porozmawiajmy trochę

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Cześć,

Tak, istnieje wiele zagrożeń związanych z zamawianiem z Chin / Indii lub jakiegokolwiek innego kraju.

Po pierwsze, w zależności od kraju, z którego pochodzisz, każdy kraj ma jednostki kontrolne "wysokiego ryzyka celnego". Na przykład w Szwecji wszystkie paczki wysyłane z Kolumbii, Ekwadoru, Chin, Indii itp. są "paczkami wysokiego ryzyka" ze względu na wysoki eksport kokainy, heroiny, P2nP, BMK-Oil itp. więc będą dodatkowe kontrole dokumentów, kontenerów i innych.

Po drugie, legalność, bez wizyty w rzeczywistej firmie lub rekomendacji z legalnego źródła nie będziesz wiedział, czy dostawca lub jego dostawy są legalne, więc jest to ryzykowne. Aby rozwiązać tę kwestię, możesz skontaktować się z jak największą liczbą dostawców, na przykład z Chin, zaprosić się na "audyt" i przetestować ich produkt na miejscu oraz rozpocząć współpracę na miejscu.

Trzecia kwestia, tożsamość, aby importować nielegalne materiały, musisz pracować pod pseudonimem i wiedzieć, jak działają firmy przykrywki i jak je założyć, również dostawca, z którym masz relacje, musi wiedzieć, jak działa twoja firma przykrywka, aby mogli dostosować swoje produkty również pod "pseudonimami", aby nie wzbudzać podejrzeń.

To tylko kilka wskazówek na początek i dla Ciebie do zbadania.

Z wyrazami szacunku

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
dzięki stary, ale wiem, że tak, zgadzam się z tobą, że ryzyko hazardu istnieje w Chinach, ale wszyscy wiemy, że najniższe ceny pochodzą z Chin, i tak, oczywiście, aby uzyskać odpowiedni kontakt do pracy z nimi jest wystarczająco trudne o przesyłce tak, jestem w krajach bałtyckich, więc tam muszę naprawdę dokładnie sprawdzić paczki wysokiego ryzyka, jeśli w naszym kraju istnieją takie rzeczy z Chinami, ale tak, praca z Chinami wydaje się dość trudna i tak jak jestem prywatnym nabywcą, nie mam firmy laboratoryjnej ani chemicznej, więc będzie to trudniejsze niż dla kogoś, kto ma firmę.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Cześć,

W twoim przypadku powiedziałbym, zacznij od małego.

W zależności od tego, co chcesz robić, powiedzmy syntetyzować amfetaminę lub MDMA. Zacznij od zakupu niezbędnych prekursorów od lokalnych dostawców, wiele prekursorów jest legalnych w krajach bałtyckich i można je łatwo kupić bez recepty.

Gdy już zaczniesz i poczujesz, że jest to coś, w co chciałbyś włożyć jeszcze więcej wysiłku, zacznij szukać różnych sposobów importu / eksportu, robienie tego bezpiecznie to zupełnie inny sport w porównaniu do gotowania.

Pozdrawiam