Question Jeśli masz pieniądze, jaki lek kupisz hurtowo za bardzo niską cenę?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Na przykład, jeśli Mdma kosztuje 3 euro za gram, lub chwast 1 euro za gram, lub D-met kosztuje 3 euro za gram, Jaka cena jest dla Ciebie dobra, na dłuższą metę, bussines?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Myślę, że to zawsze zależy od kontaktów, a przede wszystkim od lokalizacji!
Gdybym miał wybierać, wybrałbym dowolny narkotyk chemiczny, który ma bardzo duży rynek lokalny i jest tani + łatwy w syntezie, a jednocześnie drogi w sprzedaży detalicznej... jak MDMA, metamfetamina, amfetamina, 4MMC.

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Gdybym miał dostęp do odczynników, dowolna z 4-podstawionych tryptamin. Zysk jest zawsze wart kosztów początkowych, ludzie w całej Europie sprzedawali pojedyncze gramy 4-aco/ho-dmt po 300-500 euro za gram.

Nikt nie chce sprzedawać w tak małych ilościach podczas produkcji, ale w rzeczywistości nie musiałbyś przenosić dużej ilości towaru, aby zarobić na przyzwoite życie.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Mniejsze ilości i wyższe marże mogą być znacznie bardziej opłacalne niż sprzedaż hurtowa :).

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
161
jeśli jesteś gotowy siedzieć nad tym przez lata

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Nawet jeśli nie chciałbyś siedzieć nad tym przez lata, mógłbyś uciec od sprzedaży tych tryptamin luzem za dobrą cenę. Na forach można znaleźć syntezę psylocyny, a prekursory są łatwo dostępne u chińskich dostawców.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
5-MeO-DMT jeśli tanie kilogram 2-3$/g, to słyszałem o takich; z Meksyku przez Chiny

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Kilka lat temu kupowałem 100 sprasowanych tabletek Adderall za 3 dolary za sztukę. Był dobrej jakości i kupowałem tony. Sprzedawca w końcu zniknął.