Question Jeśli mam grupę ludzi i sklep, i chcę przenieść ich tutaj, aby kupowali za pośrednictwem BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Jeśli mam grupę ludzi i sklep, i chcę przenieść ich tutaj, aby kupowali przez BB, aby czuć się bezpieczniej, czy to jest w porządku? W sensie, że będą kupować u mnie może dużo, czy wolno im od początku kupować ode mnie jako nowego vendo/sprzedawcy?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Przepraszam, mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli ktoś opublikuje wątek o "szukam syntetycznych kannabinoidów", mogę przekierować go na mój post na rynku narkotyków BB lub zostawić mu prywatną wiadomość? Dziękuję bardzo

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Tak, można. Powiedziałbym, że to konieczne

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Pamiętaj jednak, że dobrą zasadą jest to, że wszystkie transakcje muszą przejść przez escrow na forum. Próba zwabienia użytkownika do jakiegokolwiek komunikatora w celu ominięcia escrow natychmiast rzuca na ciebie cień oszusta

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
przychodzimy specjalnie dla escrow. klienci są szczęśliwi z escrow :)
jeszcze jedno pytanie. Nasza polityka reship jest akceptowana?

# Dla Europy oferujemy 100% zwrot lub zwrot pieniędzy!

## Poza terytorium europejskim oferujemy tylko 25% zwrotu pieniędzy lub 25% zwrotu w przypadku jakiejkolwiek straty lub jeśli są zwracane z powrotem do nadawcy nie można już odebrać. Więc paczka jest stracona na zawsze!

## Nie oferujemy zwrotu pieniędzy za paczki wysłane bez śledzenia!

## Nie wysyłamy zamówień poniżej 10g ze śledzeniem!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Będziesz więc musiał pracować tylko na terenie UE. Jeśli chodzi o wszystkie paczki wysłane bez śledzenia i nieodebrane przez kupującego, dokonam pełnego zwrotu pieniędzy.

Nasz depozyt gwarantuje, że kupujący otrzyma towar lub odzyska pieniądze. Wszelkie odstępstwa od tej zasady nie są dozwolone.