Question Potrzebuję pomocy, kto zna N-BOC NORKETAMINE, twoja pomoc nie będzie darmowa

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Potrzebuję pomocy, kto zna N-BOC NORKETAMINE, twoja pomoc nie będzie darmowa

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Mógłbym trochę poszukać na ten temat. Znam deschloroketaminę, jeśli interesuje cię cokolwiek z tym związanego.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Czy można go użyć do produkcji ketaminy?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Cóż, jest to analog ketaminy. Jest legalna w większości miejsc i zapewnia taki sam, jeśli nie lepszy "haj".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
hej, właśnie to sprawdziłem i strona podała
"Norketamina(5) jest głównym metabolitem ketaminy(4), który jest wytwarzany przez enzymy cytochromu P450 w wątrobie. Następnie ulega hydroksylacji, tworząc (2R,6R)-hydroksynorketaminę. Ten ostatni związek ma również obiecującą aktywność przeciwdepresyjną, ale różni się od wyżej wymienionych pochodnych tym, że jest nieaktywny zarówno jako środek znieczulający, jak i psychostymulujący".

jestem prawie pewien, że n-boc norketamina jest pochodną norketaminy z pierścieniem ochronnym. nie wiem jednak, czy ma to jakikolwiek wpływ na funkcjonalność. czy to jest to, czego szukasz, czy potrzebujesz czegoś innego? nie krępuj się mnie powiadomić.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC oznacza N-benzyloksykabonyl, który jest rzeczywiście grupą ochronną ze względu na łatwość usuwania i może pomóc w monoalkilowaniu substratu lub musi zostać usunięty przed alkilowaniem. Pochodna N-BOC może nie być uważana ani za lek, ani za prekursor w niektórych miejscach, w których prawo jest takie.