Skopolamina? Przecież to burundanga! Powoduje sugestywność, zapominanie i delirium. W dużych dawkach może zabić. Antidotum jest bromowodorek arekoliny!
Osoby spożywające bromowodorek arekoliny lub orzechy betelu są mniej narażone na działanie burundangi. Ponadto, bromowodorek arekoliny ma właściwości poznawcze
właściwości poznawcze i nootropowe, a bromowodorek arekoliny zapewnia haj. Po prostu kup Arecoline Hydrobromide lub Kratom, jeśli chcesz się naćpać. Dobrze ubrany czarnoskóry facet raz użył na mnie burundangi i mówił o potrzebie pomocy, a rzeczy stawały się coraz bardziej zakurzone, rzucał więcej kurzu, oszukiwał i brał pieniądze. On jest do dupy! Głupi palant! O tym, że wziął pieniądze, dowiedziałem się dopiero, gdy miałem zapłacić za siłownię. Mogę dostać Arecoline Hydrobromide, jeśli dostanę pieniądze. W pewnym momencie mogłem mieć coś na ręce. Próbowali zrobić to samo z moim bratem i próbowali sprzedać mu fałszywe złoto, rzucając pyłem i innymi rzeczami. Nie miał przy sobie żadnych pieniędzy, więc nic nie dostali. Moja ostatnia była dziewczyna zrujnowała chemię organiczną i matematykę i straciła zainteresowanie, gdy dowiedziała się, że biorę Modafinil na ADHD, który sprawia, że jestem bystry i skupiony, i że chcę zostać chemikiem farmaceutycznym lub chemikiem badawczym. Potrzebuję teraz szybkości (amfetamina, etyloamfetamina). Dzięki Modafinilowi i Armodafinilowi dobrze radzę sobie z przedmiotami ścisłymi i nie tylko. Kratom sprawia, że piję mniej etanolu (alkoholu). Straciłem koncentrację na naukach ścisłych i matematyce, a moje życie stało się bez nich niespełnione. Potrzebuję matematyki i nauk ścisłych, żadna dziewczyna nie powinna rujnować matematyki ani nauk ścisłych, bo są do bani! Może pewnego dnia znów będę mogła zajmować się naukami ścisłymi.