Question Jak rozpocząć sprzedaż leków?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam. Jestem farmaceutą z dość długim cv.
Bardzo ciekawi mnie ten temat i przez ostatni rok zastanawiałem się nad tym hipotetycznym problemem...
Załóżmy, że ktoś ma umiejętności/środki do produkcji leków na małą skalę.
Załóżmy, że ta osoba nie planuje produkować silnych rzeczy, tylko zwykłe recepty (benzoes, barby, itp.) o najwyższej jakości (mniejsza częstość występowania śmiertelnych interakcji/etc.).
Pytanie brzmi:
Jak ta osoba zacznie sprzedawać narkotyki? Jakie ma opcje i jak duże ryzyko wiąże się z każdą z nich?
Załóżmy, że jest, podobnie jak w serialu "Breaking Bad", bystrym kolesiem, któremu brakuje umiejętności ulicznych... więc nie wie, od czego zacząć.

Pozdrowienia z zachodniej części Europy

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
Witam. Po pierwsze, ta osoba musi nauczyć się, jak być anonimowym w Internecie (jeśli chce bezpiecznie sprzedawać przez Internet). Następnym krokiem jest znalezienie odpowiedniego rynku, na którym może sprzedawać produkty. Powinien dowiedzieć się, jak korzystać z anonimowych kryptowalut, aby otrzymywać płatności i zachować bezpieczeństwo.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Zacząłbym od przestudiowania przepisów obowiązujących w regionie, w którym planujesz prowadzić działalność. Przed rozpoczęciem sprzedaży należy właściwie zrozumieć ryzyko prawne. Następnie, jak powiedział Patton, zbadaj anonimowe korzystanie z Internetu, wysyłanie i odbieranie paczek. Zbadaj kwestie związane z praniem brudnych pieniędzy. Zbierz zespół ludzi, z którymi będziesz współpracować w swojej pracy. Zorganizuj produkcję, marketing, uruchom własne witryny sprzedażowe lub wykorzystaj do tego lokalne rynki.

To łatwiejsze niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
dla wszystkich organów ścigania nie jest to przyznanie się do winy.

W pewnym momencie byłem dość dużym sprzedawcą w darknecie. Chętnie podzielę się wszystkim, czego nauczyłem się, przechodząc od nie bycia dealerem narkotyków do posiadania przyzwoitej wielkości operacji. Osiągnięcie poziomu sprzedawcy i zaufania wynoszącego 6 i 5 zajęło mi około 4 miesięcy.

Mam zdjęcia, aby wykonać kopię zapasową większości tego, jednak są one odzyskiwane z kopii zapasowej komputera, więc są lekko rozproszone.

jeśli jesteś zainteresowany i śmiertelnie poważny. pomogę.