Question Jak zacząć?

FrenchConnection

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Cześć,

Chcę rozpocząć działalność w branży farmaceutycznej, ale nie mam z nią nic wspólnego.

Mam więc wiele pytań dotyczących tego biznesu,
Jakie zasady obowiązują w tym biznesie?
Jak mogę zdobyć pierwszego klienta (nie chcę sprzedawać na ulicy)? Interesuje mnie sprzedaż mojego narkotyku dealerowi w moim mieście, a nie sprzedaż na gramy.
Jak mogę wysłać moje narkotyki w liście? Otrzymałem już list z narkotykami, ale nie znam zasad wysyłania dobrego anonimowego listu.
Jak mogę znaleźć strefę martwą w moim mieście? Mogę po prostu umieścić gdzieś skrzynkę na listy?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Najpierw musisz zdecydować, z jakimi substancjami będziesz pracować, ponieważ heroina i marihuana mają nieco inne podejście.
Następnie musisz określić źródło substancji, czy będziesz je syntetyzować samodzielnie, czy kupować i odsprzedawać?
Możesz szukać klientów w swoim mieście przez Internet lub skorzystać z reklamy offline, takiej jak naklejki.
Nie polecam wysyłania listów, nie jest to bezpieczne dla nadawcy i odbiorcy. Dead drops są najlepszym rozwiązaniem dla biznesu.

Bigrush421

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
jak mogę uzyskać połączenie w moim mieście?

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
35
Jeśli chcesz zająć się tym biznesem, musisz mieć ku temu powód. Chcesz pieniędzy? Oczywiście, że chcesz. Powiązania, o których mówisz, są jak osoba, która kupuje od ciebie niemałą ilość narkotyków, a ty chcesz od niej pieniędzy. Nie możesz zacząć bez koneksji. (Jeśli chcesz zacząć zarabiać na narkotykach, musisz najpierw znaleźć ludzi, którzy ich używają. Musisz mieć lepszą cenę lub jakość, aby skłonić ich do kupowania od ciebie zamiast kupowania narkotyków od swoich dealerów. Jeśli nie masz praktyki w komunikowaniu się z uzależnionymi, mogą ukraść ci absolutnie wszystko, a nawet cię zabić. Możesz się zastanowić, czy naprawdę chcesz tej pracy. Ale jeśli chcesz, powodzenia i bądź twardy.

FrenchConnection

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Myślę, że zacznę od hasch, ponieważ popyt jest bardzo wysoki tam, gdzie jestem,
Kupno i odsprzedaż jest dla mnie bardziej efektywne, ponieważ nie mam żadnego doświadczenia.
Snapchat może być dobrym kanałem do pozyskania klienta? Jeśli go używam, jak mogę go używać "anonimowo"?

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Tak, ja również chcę rozpocząć pracę w tej branży. Moim priorytetem jest marihuana, ponieważ jestem w niej zakochany od dawna ✌️, ale mogę też być częścią łańcucha dystrybucji dla innych. Mam trochę więcej czasu dla siebie. Muszę zarobić trochę pieniędzy, ponieważ straciłem prawie 2k USD i mam dość tych skur*ysynów. Tak, oszukali mnie. Może ktoś ma jakieś oferty? Dzięki. Polska

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Litera może być zbyt mała dla rozsądnej ilości leków. Lubię robić martwe zrzuty, aby być uczciwym, jest to również wyzwanie, ale przynajmniej masz kontrolę nad towarami i nie zostawiasz tak wielu śladów, w przeciwieństwie do wysyłki

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Są tak naprawdę 2 rzeczy, które należy przeczytać. Biblia darknetu i biblia dostawców. Były na Dread. Próbuję znaleźć linki