Question Jak zaimpregnować sole (amfetamina, mdma, kokaina) w plastiku, wysłać je i odzyskać sole w kraju docelowym.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Wzrost liczby laboratoriów kokainy w Europie sygnalizuje "śmierć" przemycanej kokainy w cegłach

Eksperci ds. narkotyków mówią VICE World News, że handlarze coraz częściej rozpuszczają czystą kokainę w materiałach i ekstrahują ją w dużych europejskich laboratoriach.

"Pierścień dostarczany był w plastikowych granulkach nasączonych kokainą: metoda, która oznaczała, że narkotyk był całkowicie niewykrywalny podczas standardowych kontroli celnych, wyjaśniła policja."

Jak zaimpregnować kokainę w plastikowych granulkach?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Użyłem wydrukowanego papieru a4 z nudnych dokumentów do namoczenia 10g siarczanu amfetaminy, zmieszanego z nienamoczonymi dokumentami i sprasowanego tak, aby wyglądał jak nowy po wysuszeniu. latałem z nimi osobiście, przeszedłem nawet dodatkowe kontrole, nie wiem, jakie były straty, ale wyobrażam sobie, że niewiele, ponieważ "herbata" była silna.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Jakiego rozpuszczalnika musiałeś użyć, czy miałeś jakieś problemy z jakością, z tego co wiem, amfetamina psuje się bez szczelnego opakowania. zważyłeś swój produkt do odwrotnej konwersji, miałeś straty?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Woda.
Nie doczytałeś? Namoczyłem arkusze w gorącej wodzie i wypiłem, nie czekałem na odparowanie.
Oczywiście, że były straty i oczywiście, że będą jeszcze większe straty, jeśli będziesz chciał ponownie przetworzyć

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Znacznie lepiej sprawdza się papier "Lignin free" dostępny w miejscach zaopatrujących artystów. Jest on używany głównie do obrazów akwarelowych i znacznie lepiej i równomierniej przyjmuje wodę. Jest to papier, który może być również używany do układania arkuszy LSD, wtedy należy upewnić się, że nie zawiera ligniny i chloru, ale obecnie większość papieru i tak nie jest bielona chlorem.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Robiłem to, co ty nazywasz laboratorium kokainowym.
To jest po prostu warte zachodu, jeśli importujesz bezpośrednio z Ameryki Południowej

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
ile kosztuje zakup 5 kilogramów od producenta jakie są straty podczas konwersji produktu

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Import z Brazylii jest ok?
@UWe9o12jkied91d 10g na kartkę papieru to dużo, niewiarygodne, że cienka kartka papieru może mieć tyle amfetaminy.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, ale nie małe ilości

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, ale nie małe ilości

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Czy ktoś ma informacje na temat impregnowania kokainy w papier bezwonny.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Gdy uda Ci się rozwiązać ten problem, podziel się z nami swoją wiedzą. Przez większość życia trzymałem się z dala od chwastów, ponieważ są zbyt śmierdzące, gdybym tylko mógł zaimpregnować je na bezwonny papier, dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałem?

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pracuję z Brazylijczykami, którzy to robią, ale nie chcą mi powiedzieć jak, więc wiem, że jest to w 100% możliwe. Papier pachnie jak stare cygara, jeśli naprawdę dobrze go powąchać. Ekstrakcja odbywa się przy użyciu etanolu spożywczego 97%+. Nazywa się niedenaturowany i musiałem też kupić destylatory wody. Wiem, że bardzo niejasne, ale może chemik wśród nas może przekazać więcej informacji.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
masz kontakt w sprawie importu koksu do europy?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Myślę, że można użyć również wody, ale zależy to od tego, w jakiej formie znajduje się ona w artykule. Jeśli jest to woda bazowa, nie zadziała, jeśli jest to HCL, woda powinna działać lepiej niż etanol.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Rozpuść to i rozpyl na papierze, który jest tym. Żadnej wielkiej chemii. Następnie ekstrahujesz go ponownie i nadajesz mu połysk i masz gotowy produkt końcowy.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Jeśli się zjednoczymy, ujawnimy ich sekret. Jestem gotowy przyjmować materiał do próbek i analizować go na spektrometrze i innym sprzęcie analitycznym.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Ten temat jest bardzo interesujący, zwłaszcza impregnacja tworzyw sztucznych. Myślę, że to bardzo dobra metoda, ale nie mogę udzielić żadnych informacji, ponieważ zajmuję się bardziej hurtową dystrybucją produktów w Europie, ale jestem bardzo zainteresowany tym tematem.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Jeśli twój nośnik jest suchy, jak ubrania, papier itp., musisz go zaimpregnować jako bazę (mniej zapachu, mniej wrażliwy na wilgoć, mocniejszy itp.), jeśli chcesz go usunąć, po prostu poszukaj rozpuszczalnika, który nie rozpuszcza twojego nośnika. Rozpuść bazę kokainy w tym rozpuszczalniku i krystalizuj w tym rozpuszczalniku z hcl. Czasami najpierw trzeba oczyścić rozpuszczoną bazę kokainy, ponieważ produkt nośnikowy może mieć kolor. Na przykład niebieski kolor dżinsów, gdy używasz ich jako produktu nośnego.
Kiedy organy ścigania zatrzymują laboratorium kokainy, które wypłukuje kokainę z produktów nośnikowych, zawsze widać wiele rozpuszczalników (aceton/mek/heksan/octan etylu)
W Holandii dochodzi również do wielu wypadków (eksplozji/pożarów) w małych laboratoriach "wypłukujących" kokainę.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Nie musi impregnować go jako bazy, szczególnie ze względu na zapach, ponieważ baza ma silniejszy zapach niż hcl, pasta bazowa ma najgorszy, wynika to z obecności różnych zanieczyszczeń i rozpuszczalników stosowanych podczas jej produkcji, takich jak nafta lub benzyna.... Czasami "nośnik" może być śmierdzący od hcl w zależności od tego, z której kuchni pochodzi, zwykle chcesz uniknąć kolumbijskiego ze względu na silny zapach oleju napędowego, peruwiański robi prawie taką samą metodę jak kolumbijski, ale jest lepszy, najlepszą opcją jest boliwijski hcl, nadal używają oldschoolowego eteru dietylowego do tworzenia formy hcl i mycia, dlatego boliwijski ma mniejszy zapach w porównaniu z innymi...
Ten typ systemu z hcl jest dla małych przemytników, którzy próbują przywieźć z a/b kilka kilogramów... Duzi chłopcy w tej branży impregnują bazę makaronową w wielu formach, jak chcesz i sprowadzają z powrotem do laboratorium w punkcie docelowym tak samo, jak robią to w kraju ojczystym w dżungli z SA.