Prawie to zrozumiałem, ale nie wiem już o tej stronie, myślę, że pójdę dalej po zauważeniu kilku rzeczy moja odpowiedź btw była super oczywista i łatwa .... ci inteligentni ludzie myślą tylko w skrajnościach .... pomijają proste bez obaw, ponieważ o prostocie nie mówi się ani nie uczy. Większość ludzi ignoruje to, co oczywiste, ale jest kilka osób, które są zbudowane inaczej. Wszystko wróciło do produkcji mydła. ....... wrzuciłem cały projekt do spalarni po raz drugi w ciągu 20 lat, ponieważ zignorowałem to, co oczywiste.......o cóż, może za kolejne 10 lat. Ale powiedziałem to.... nauczona wiedza to władza nad tymi, którzy chcą ją zniszczyć. Dostałem swoje odpowiedzi i jestem szczęśliwy, że nie warto ryzykować więzienia i straconego czasu z rodziną ... po prostu musiałem pokonać mózgi wynajęte przez rząd, aby udowodnić, że my, ludzie, nadal kontrolujemy rzeczy, jeśli wymusimy prostszy styl życia, znosząc łagodny dyskomfort związany z brakiem niezbędnych śmieci, to w zasadzie wykopiemy tunel pod całym systemem, który prowadzi do upadku. Jeśli nie możesz powiedzieć, że literatura chemiczna, badania, badania i zobaczenie, jak wiele jest teraz zatuszowanych lub całkowicie pominiętych, zaskoczyło mnie, ponieważ wiele się zmieniło we wszystkich dziedzinach życia od ostatniego czasu....10 lat temu, kiedy świat był tak nudny i jak wiele kontroli mają teraz, kurwa, szalone, dea jest teraz we wszystkim, gdzie nie ma zabawy i nie warto tego wszystkiego, ponieważ technologia i słabe umysły głupich tyłków, które nie mogą spożywać wielkich związków bez konieczności przyjmowania wymiotujących dawek, które działają usta..... lol i tylko po to, aby dodać komedii mojej odpowiedzi, dosłownie była taka sama jak bardzo stary proces produkcji mydła, zakończę moją tyradę, mówiąc, że zejdę z mojej "mydelniczki" i zakończę pieprzeniem wszystkich rządów, z których żaden nie przemawia już w imieniu własnego ludu i był niewolnikiem tego samego stworzenia, które dla nich zbudowaliśmy ..... koniec. Tak, niektóre są kodem, niektóre są oczywiste, niektóre nie i jestem trzeźwy lmao, my, zwykli ludzie, nie jesteśmy w dobrych wodach, mój przyjacielu .... zagłębić się w patenty Google i pubchem w sekcji "pokrewnych związków" tych biosyntetyzowanych chemikaliów produkowanych przez moje genetycznie zmodyfikowane bakterie....n-izopropylobenzyloamina ma patenty i związki od kilku organizacji, ponieważ jest mikrokryształem bla bla bla, ale jest w stanie kapsułkować takie rzeczy, jak szczepionki, i jest dosłownie pieprzony pacjent i całkowicie napisać o tym, że jest to realny środek transportu wirusa HIV i zakażenia żywiciela. I jest wszędzie, gdzie widzę, ponieważ od 10 lat temu jego śmieci smakują tak samo, pachną tak samo, wszystko jest takie samo.
Zaczynam się coraz bardziej martwić, że nadchodzi coś dużego .... wszyscy bądźcie bezpieczni i bądźcie dobrzy