bez urazy stary, ale co to znaczy, że sprzedam sudo, kiedy nauczę się chemii, wow wyglądasz jak ja, kiedy robiłem fotel kucharza w podziemnym ulu lub w latach wetdreams/zonez.
Po pierwsze, jak miałbyś zbierać prekursory? Jeśli jesteś w UE, wiesz tak jak ja, że ponieważ nie ma większego handlu d-metem poza Czechami i niektórymi społecznościami Tajlandii, które używają i sprzedają shaboo i różowe tabletki yaba tylko Tajom.
Również scena rc tutaj w UE była ogromna i nie mówię teraz, ale od początku brytyjskiej sceny, brytyjskiego zakazu, a wtedy scena była bardziej niejasna, mam na myśli, że prawie zostałem zabity przez bromodragonfly, którego w tym czasie używałem do sklepu z nowościami, ponieważ przed chińskim zakazem tutaj w UE były sklepy internetowe z Polski i sprzedawcy e-mailowi, tacy jak till.i.come, którzy sprzedawali pse ekstrahowane z tabletek, ale mam na myśli, że nie można zarabiać na produkcji pse.
Pamiętaj też, że większość metod, które znajdziesz, nie nadaje się już do użytku, szczególnie w USA.
najlepsze są białe 60 lub 120 mg, osobiście używam tylko 60 mg pse 2,5 cetyryzyny, które można wyciągnąć dobre drożdże lub 120 z powidonem.
pamiętaj również, że opisy legendarnych facetów, którzy dzielą się tym dziełem bożym, są zawsze procesem kończącym długą drogę pełną nieudanych eksperymentów i prób.
a także minimalna ilość pse, aby mieć dobrego początkującego kucharza, to z mojego doświadczenia 8/10 gramów pse fb,