Question Jak produkuje się metamfetaminę przy użyciu medycznej efedryny w płynie (C10H15NO)?

Napoleon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Użyłem bezpośrednio płynu i miałem problemy z krystalizacją, pozostaje jako woda, czy może być problem z jego czystością, czy nie da się wyprodukować mety z leczniczego płynu efedryny? Użyłem metody zawierającej czerwony fosfor i kwas solny

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Witam, od jakiej firmy pochodzi produkt?
I jaki procent efedryny jest rozpuszczony w jakiej ilości płynu (ml)?

Napoleon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kupiłem go przekupując personel szpitala. Nie znam jego składu, wiedzą tylko, że jest stosowany u pacjentów. Czy istnieje metoda, dzięki której mogę oddzielić czystą efedrynę?

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Teoretycznie wystarczy pozwolić cieczy odparować, aby rozpuszczona w niej substancja (HCI efedryny) pozostała na końcu.
Tak długo, jak nic innego nie jest mieszane!
Pozwoliłbym płynowi odparować w szerokiej szklanej misce, w temperaturze pokojowej, w ciemnym miejscu!!!
Następnie powinieneś być w stanie użyć go do redukcji jodu/fosforu (czerwonego) bez żadnych problemów.
Jestem kompletnym noobem, ale próbowałem tego 10 lat temu i jest to całkiem proste!!!
Słoneczne pozdrowienia i powodzenia

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Cześć Napoleon,
Znalazłem to:
Dawkowanie i sposób podawania siarczanu efedryny we wstrzyknięciach
Ogólne instrukcje dotyczące dawkowania i podawania
Wstrzyknięcie siarczanu efedryny, 50 mg/ml należy rozcieńczyć przed podaniem jako bolus dożylny w celu uzyskania pożądanego stężenia. Rozcieńczyć solą fizjologiczną lub 5% dekstrozą w wodzie.....

Jakiej ilości (cm3) użyłeś? Jeśli było tak jak powyżej, otrzymałeś tylko około 1/20 tego, czego potrzebowałeś do reakcji.

Zgodnie z tym, co powiedzieli inni, wlej płyn do płytkiego naczynia lub talerza z płaskim dnem i pozwól, aby cała woda odparowała. Zeskrob pozostałość i zważ ją. Będzie to sól efedryny. MW będzie podstawą do obliczenia ilości pozostałych reagentów.