J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Mam dimetyloformamid i nie wiem, jak przekształcić go w formamid.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Tylko szlak metaboliczny przez ludzkie i zwierzęce enzymy wątrobowe, inna droga nie jest mi znana, jeśli ktoś wie, może się podzielić. Upvote 0 Downvote
Tylko szlak metaboliczny przez ludzkie i zwierzęce enzymy wątrobowe, inna droga nie jest mi znana, jeśli ktoś wie, może się podzielić.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Zamierzam dodać 37% kwas solny i oddestylować wodny kwas mrówkowy zanieczyszczony kwasem solnym. Upvote 0 Downvote
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Nie próbuj wytwarzać kwasu mrówkowego z masywnych odpadów DMF. Zamiast tego zrób go z gliceryny i kwasu szczawiowego. To bardzo proste. Mogę zapytać, jak udało ci się zdobyć DMF? Upvote 0 Downvote
Nie próbuj wytwarzać kwasu mrówkowego z masywnych odpadów DMF. Zamiast tego zrób go z gliceryny i kwasu szczawiowego. To bardzo proste. Mogę zapytać, jak udało ci się zdobyć DMF?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Nie można go kupić w firmach dostarczających chemikalia, nie jest to nielegalne. Upvote 0 Downvote