Question Jak dodać ceny?

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Zamieszczam to tutaj w nadziei, że ktoś ze społeczności może mi pomóc, ponieważ nie chcę męczyć administratorów rozwiązywaniem problemów na niskim poziomie.

Jestem tu (oczywiście) nowy i próbuję dodać swój pierwszy wpis. Oczywiście pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem, było przeczytanie zasad, FAQ i odpowiednich postów na forum, aby upewnić się, że nie popełniam żadnych oczywistych błędów.

Przeszedłem do obszaru BB Market, kliknąłem "Dodaj przedmiot" i wypełniłem zakładkę "Przegląd" ogólnymi informacjami o produkcie, zdjęciami i cenami. Następnie w zakładce "Cennik" wypełniłem sekcję "Informacje o cenie i dostawie", podając ceny i szacunkowe koszty wysyłki.

Po przesłaniu otrzymałem powiadomienie, że a) nie wszystkie zdjęcia zawierają moją podpisaną kartę (co zostało już poprawione) oraz b) nie opublikowano informacji o cenach.

Dodałem ceny do każdego dostępnego mi pola (z wyjątkiem sekcji "Dead drops" i "Free samples", które pozostają puste), a mimo to powiedziano mi, że ceny nadal muszą zostać dodane. Najwyraźniej, jeśli przyjrzę się uważnie, jest do tego odpowiednia sekcja?

Jeśli ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć, byłbym bardzo wdzięczny!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
CPKOS86HGm

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dzięki Heisenberg, wiedziałem, że musiałem coś przeoczyć.

Cała sekcja zaznaczona na czerwono nie wyświetla mi się. Jeśli ktoś zna jakieś obejście, to chętnie posłucham. Używam Torbrowser na Tails na maszynie wirtualnej z wyłączoną Javą, o ile wiem, ale nie jestem super techniczny. Zobaczę, czy uda mi się znaleźć nową przeglądarkę. Przynajmniej wiem, czego teraz szukam! Dziękuję za pomoc.

6ds52fJce3