Widzę, że masz wiele odpowiedzi, zakładając, że są świetne, kto je napisał, nie czytałem, możesz wyodrębnić psilocybinę, mieląc je i uważam, że 1:1: 1 wagowo ekstrakcji etanolem przy założeniu, że trochę wody, która jest później destylowana, byłoby moim najlepszym przypuszczeniem na temat prostego sposobu wytwarzania ekstraktu z grzybów, mam teraz pudełka po butach z pan subtrops i kilka zazdrosnych monotub, to była dla mnie gorąca passa mikologii, bez kontaminacji przez tak długi czas spaliłem wszystkie płytki agarowe i transfery, a także większość ziaren do ziaren z tych pierwszych transferów, mam trochę fioletowego mistycznego lc, który kolonizuje się tak szybko i tworzy świetny produkt, jeśli próbujesz wyekstrahować je do płynnego etanolu i lub etanolu i dh20 będzie drogą, założę się, że możesz bardzo łatwo znaleźć proces, który jest teraz legalny w wielu miejscach, To, co robię, jest świetne i zbieram wszystkie moje poronienia lub boki, które nie wyglądają jak coś, co kiedykolwiek dałem komuś w worku, a kiedy zbierają się do litrowego słoika, wkładam je do magicznej kuli na krótki cykl wybuchu, a następnie dostaję bardzo czysty sok z cytryny z całej żywności, który smakuje tak dobrze i mieszam te dwa, Możesz filtrować po kilku godzinach, ale zwykle pozwalam mu robić to w temperaturze pokojowej przez 12 godzin, zamrażam i filtruję, a następnie piję sok z cytryny w shotach, jest lepszy niż jakiekolwiek batony czekoladowe lub cokolwiek, co zrobiłem, możesz oczywiście rozprowadzać go w ten sposób, a kwas cytrynowy robi ogromną różnicę, baw się dobrze i uważaj na swoje ego lol.