Potrzebna pomoc Mam nadzieję, że mogę tu pisać, bo jestem nowy na forum.

chazchaz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Zasadniczo mam 10g- 7abf i kilogram truskawkowego urlopu Próbuję zrobić przyprawę k2 dla moich przyjaciół, którzy wciąż się zrywają.

Last edited:

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Potrzebujesz wskazówek, jak rozpylić substancję na liściach?

chazchaz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
tak, mam 10 gramów 7abf, ale nie wiem, jak zrobić spray na liście i czy to wystarczy na 1 kilogram liści truskawki? tia

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Czy próbowałeś kiedykolwiek przezroczystego lub podobnego? Powinien pomóc ci uzyskać go na liściu po zmieszaniu z chemią.

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Zależy to od jakości substancji i konsumenta. Z tego powodu dobiera się dawkę. 10 g do 1 kg dla kogoś może być słabe. Do moczenia liści potrzebny jest alkohol.

Last edited by a moderator:

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Jak naprawdę działa 7abf? To najgorsza chemia, z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia i tak naprawdę nie daje haju. Siedzę w pracy i nie mogę się ruszyć, bo było po banie. Jak mogę to zepsuć... Użyłem 4 rozpuszczalników, ale nie jest dobrze ze wszystkimi 4. Używam również, gdy mam dobre chemikalia (5cl lub 6cl), gram na 3 zip... i więcej. Zwykle dostaję 40 funtów liści na raz do wymieszania

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Zapomniałem, że chciałem pokazać wszystkim zdjęcie 7abf, które otrzymałem. Jest po prostu smutne. Wygląda bardziej jak kwiat ryżu. Smh

Attachments

• Fmoi12a0wW.png
    Fmoi12a0wW.png
    2.3 MB · Views: 551
  • ZedNWUpaiD.jpg
    ZedNWUpaiD.jpg
    1.2 MB · Views: 488
  • NGYogLQ1Jb.jpg
    NGYogLQ1Jb.jpg
    754.1 KB · Views: 500

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Nie znalazłem żadnych dobrych chemikaliów od czasu zakazu. Jeśli twoje obecne połączenie nie ma "nowego dobrego gówna", ludzie, którzy mówią, że mają, też nie mają. Straciłem tyle pieniędzy, że gdybym był w Vegas, daliby mi apartament na tydzień!

Thetroublemakers2022

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
7abf nie został dobrze przetestowany przez mój zespół.

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
NIC nie będzie dla ciebie dobrym testem. to wszystko śmieci. na tej stronie jest garstka osób, które szukają, a niewielu chemików faktycznie coś robi. Nie byłem w stanie nic zrobić...

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Czy to próba rekrystalizacji, czy co? Podaj nam szczegóły, postaramy się pomóc.

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Tak, kwota utraconych pieniędzy jest ogromna, wydałem prawdopodobnie około 22 000 USD, próbując znaleźć nowe wiarygodne źródło dla moich ludzi, a teraz nie mam już pieniędzy. Poszedłem na całość, próbując przetrwać. Ostatnią rzeczą, którą zamówiłem, było dziecko i dostałem tylko jedną część dziecka, a druga część została zabrana na poczcie za nieuczciwą przesyłkę, a teraz jestem po prostu spieprzony

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Cóż, podzieliłem tę substancję chemiczną na kilka różnych części, aby móc wypróbować ją z różnymi rozpuszczalnikami. Użyłem wszystkich dostępnych mi rozpuszczalników z wyjątkiem eteru. Żaden z rozpuszczalników nie rozłożyłby tej substancji chemicznej (w wyglądzie) bez dużego nakładu pracy, więc po jej odparowaniu nadal pozostało mi wszystko, więc tak naprawdę nigdy nie uzyskałem jej w 100%.

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Wydawałoby się, że jest całkowicie rozpuszczony, a następnie wszystkie te rzeczy, które były na patelni, pozostałyby na dnie po odparowaniu, więc wiesz, nie wierzę, że to w ogóle coś, niektórzy ludzie mówią, że działa na jeden z receptorów bla bla bla, ale naprawdę szczerze myślę, że to tylko ciasto ciasto mąka ryżowa coś w tym rodzaju Nie wierzę, że to coś innego niż podróbka

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Tak. Wypróbowałem everclear, aceton 100% i alkohol Ethel.

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Jeśli nie rozpuszcza się w niczym, najprawdopodobniej jest śmieciem. Chiny były ograniczone nawet w pośrednich, jeśli brać odczynniki w Chinach, to tylko do pełnego cyklu syntezy.

Last edited by a moderator:

goodrc9

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
możesz wypróbować proszek 6fa, silniejszy niż 7abf

hgfhgjkh

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Czy lepiej spryskać nim liście damiany/mullein?