Question Pomóż mi zidentyfikować lek...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Chłopaki potrzebuję waszej pomocy, niektórzy dilerzy narkotyków wyjaśnili mi, że coś nowego pojawiło się w świecie narkotyków, efekt jest jak kokaina, amfetamina i coś jeszcze razem, aby wywołać euforię przychodzącą falami, a nie jedną euforię i trwa długo, jak wyjaśniliśmy oczywiście, że nie zna nazwy narkotyku, ale próbował mi wyjaśnić, jak to działa, więc jest w czystym białym proszku, może ktoś może mi jakoś pomóc?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Może to być dimetokaina lub jeden z syntetycznych katynonów, który obejmuje takie substancje jak mefedron, bupropion i wiele innych. Obecnie istnieje tak wiele dopalaczy, które są sprzedawane z nazwy lub podawane jako coś innego lub w postaci mieszanki podobnych substancji jako pigułki, pocięte na kokę i cokolwiek innego, więc trudno powiedzieć.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Co to może być? Mówią, że rzeczy pochodzą z USA w Europie

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Naprawdę nie mógłbym podać dobrego przypuszczenia bez większej ilości informacji. Możesz uzyskać kilka mobilnych woreczków do wykrywania online lub testów odczynników, które pomogą Ci uzyskać dobre miejsce do rozpoczęcia. Gdybym miał pieniądze, zainwestowałbym w sprzęt laboratoryjny lub spektrometr, taki jak Detectachem Raman 7 (na liście życzeń, które chciałbym mieć) i testował produkty dla ludzi. Nie jestem jednak pewien, czy sprzedadzą tego typu produkt normalnej osobie.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Prawdopodobnie jakiś rodzaj syntetycznego katynonu, jak powiedział @prophet, na świecie syntetyzowanych jest kilkanaście nowych chemikaliów badawczych.