Looking for a vendor Dostawy H2SO4 w Europie

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Czy jest szansa na zakup H2SO4 96-98%? Dostawa na terenie Europy.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Chyba że jesteś firmą spełniającą wymogi prawne, wtedy tylko przez darknet (ale nigdzie nie widziałem takich ofert) lub sam destylujesz z niższego stężenia.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Wygląda na to, że masz cholerną rację! Sprawdziłem już przepisy w polskich sklepach, które wiele razy uratowały mi życie i widzę - nawet tam jest to ograniczone. Tylko destylacja(((

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Tak, w UE jest to regulowane rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2019/1148 z dnia 20 czerwca 2019 r. w sprawie wprowadzania do obrotu i używania prekursorów materiałów wybuchowych. Kwas siarkowy w stężeniach powyżej 15% jest ograniczony dla ogółu społeczeństwa. Nawet nie próbuj go kupować, ponieważ sprzedawcy są zobowiązani do zgłaszania podejrzanych transakcji. Wystarczy zaopatrzyć się w płyn do akumulatorów i samodzielnie go destylować. Na miłość boską, rób to ostrożnie i przestrzegaj niezbędnych protokołów bezpieczeństwa.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Dzięki. Zrozumiałem o co chodzi.

Interesujące. Co do cholery sprzedają jako elektrolit do akumulatorów samochodowych? Powinien to być H2SO4 30% + woda destylowana.