Question Looking for a vendor Ekstrakt 2C-B z tabletek

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Cześć.

Mam wiele tabletek 2C-B kupionych w ciągu ostatnich kilku miesięcy i stwierdziłem, że wolę je wciągać. Zgniecione tabletki są okropne.

Czy istnieje sposób, w jaki mogę je zmiażdżyć, a następnie wyodrębnić tylko 2C-B z tabletki i odrzucić wypełniacz z tabletki?

Mam około 80 tabletek po 20 mg każda...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Czytałem, że przemywanie alkoholem izopropylowym bardzo dobrze spełni to zadanie. Jakieś komentarze na ten temat?
Mam toluen do procesu przekształcania 5-MeO-DMT HCL w wolną bazę - czy mógłbym użyć toluenu zamiast alkoholu izopropylowego?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
stracisz wiele rzeczy, brachu, jedna pigułka to około 10 do 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Rozpuścić w minimalnej ilości wody, przefiltrować stałe śmieci, potraktować wodnym roztworem NaOH, aby uzyskać wolną zasadę 2-cb, którą następnie ekstrahuje się suchym gazem hcl lub wodnym HCl, a następnie usuwa wodę za pomocą ciepła.
Pełne ujawnienie, nie robiłem tego, ale tak bym do tego podszedł, może któryś z naszych ekspertów może się wtrącić?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nie obchodzi mnie to - wolałbym mieć czyste wciągnięcie niż długotrwałe połknięcie. Mam dużą liczbę tych rzeczy, jeśli każda z nich ma 20 mg, to miałbym około 1,7 g - jeśli odejdę z czystym 1 g, będę szczęśliwy...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Jest poprawne. Jak powiedział @tajira, wiele stracisz podczas tych manipulacji.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Jakiego rodzaju straty? 50% 80%?

Jak powiedziałem, mam 80 tabletek w moim zapasowym zapasie, do którego nigdy się nie dostanę, jeśli zawierają 20 mg każda, jak reklamowano, oznaczałoby to, że jest w nich około 1,6 g 2C-B.
Jeśli uda mi się uzyskać ~1g, uznam to za zwycięstwo.

Myśląc o sprzęcie, którego potrzebuję i tak dalej, może być dla mnie prościej po prostu kupić czyste 2C-B i sprzedawać je znajomym jako prezenty. Szkoda, że nie mam laboratorium.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ok - pozwól, że zapytam o to w inny sposób. Jeśli zmiażdżę te tabletki i rozpuszczę w wodzie, odfiltruję nierozpuszczalne rzeczy - co zazwyczaj wypada? Celuloza mikrokrystaliczna? Talk? Nie wiem, jakie wiązania są w nich stosowane.
A jeśli zatrzymam się na tym i po prostu odparuję wodę po przefiltrowaniu odpadów stałych, byłoby to dobre dla moich celów, ponieważ mógłbym albo wdmuchnąć pozostałą substancję, albo podać ją przez aerozol do nosa (czy 2C-B rozkłada się jak kokaina w wodzie przy użyciu 0,9% roztworu soli fizjologicznej)?

Moim celem jest możliwość wciągnięcia tej molekuły bez dodatkowych śmieci zaśmiecających moje drogi oddechowe, więc cokolwiek rozpuszczalnego w wodzie i tak będzie łatwiejsze w użyciu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Nie wiem na pewno
Myślę, że tak
Tak, forma soli 2c-b jest rozpuszczalna w wodzie

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Czy 2C-B ulega degradacji/rozpadowi w wodzie (podobnie jak kokaina), tj. czy można go przechowywać w wodzie w aerozolu do nosa dłużej niż w przypadku kokainy (co wydaje się być kwestią godzin...)?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Cóż, rozpocząłem prosty proces.
Wziąłem 10 20 mg 2C-B, drobno je zmiażdżyłem i dodałem 50 ml wody destylowanej.
Przepuściłem to przez mały lejek i filtr do kawy (wszystko, co mam w tej chwili), a ilość śmieci, które pozostały, jest oszałamiająca.

Ponownie namoczę resztki kilka razy, aby usunąć jak najwięcej 2C-B (może trzy razy?).
A potem po prostu pozostawię to do odparowania przez pewien czas.

Pytanie - jeśli pozostawię sklarowany destylat w kolbie stożkowej, to czy mógłbym go podgrzać, aby przyspieszyć odparowanie, a następnie po ostygnięciu wlać do niego coś, co szybko odparowuje, np. eter, alkohol izopropylowy lub toluen, aby rozpuścić 2C-B, który przywarł do wnętrza kolby, a następnie przelać to do płaskiego naczynia w celu szybkiego odparowania, czy też jest to głupi pomysł?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dla przypomnienia - sucha masa pokruszonych tabletek wyniosła 2,960 g. Zmierzę odpady i produkt, gdy wszystko wyschnie i mój proces zostanie zakończony - da nam to bardzo podstawowy wgląd w możliwe wartości strat :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
to by było na tyle
nie rozpuszczą soli 2c-b, lepiej zrobić to w szalce Petriego lub zwykłym naczyniu o szerokiej powierzchni. i tak, można je trochę podgrzać.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dzięki - mam to na tacy ze stali nierdzewnej suszącej się za moim piecem opalanym drewnem - powinno wyschnąć przez noc - jutro zeskrobię i zmierzę wydajność.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ok, przyspieszyłem proces suszenia w piekarniku, piekarnik z wentylatorem, ustawiony poniżej 100 stopni C. (wyglądał na około 80).

Pozostało mi 168 mg brudnożółtej/białej pozostałości o lekko woskowej konsystencji.

Jeśli byłaby to czysta 2C-B, oznaczałoby to, że moja wydajność wynosi 16,8 mg na tabletkę (reklamowana na 20 mg), co byłoby całkiem przyzwoitą wydajnością na poziomie 84%.

Nie mam jednak wątpliwości, że nie jest to czysta 2C-B, więc moja wydajność jest zdecydowanie niższa, ale mimo to jest to świetna zabawa.
Ponieważ jest lekko woskowy, moje pragnienie wdmuchiwania go nie będzie zbyt dobre, więc rozpuszczę całe 168 mg w 5 ml 0,9% soli fizjologicznej i umieszczę w sprayu do nosa. Ponieważ rozpuszcza się bez problemu, powinna to być łatwa metoda podawania.

Moje pompki do nosa dają mi 30 aktywacji na 5 ml, więc przy 168 mg dałoby mi to 5,6 mg pozostałości 2C-B. 2 pompki powinny być bardzo przyzwoitą dawką.

Drugie zdjęcie jest po dodaniu 5 ml 0,9% soli fizjologicznej - woda przybrała lekko białawy, mleczny kolor i unosi się w niej osad. Kontrastuje to z czystą wodą, która trafiła do etapu odparowywania.

Tak więc albo ciepło było zbyt intensywne i ugotowałem coś w piekarniku, albo proces odparowywania / suszenia zmącił niektóre domieszki / spoiwa, które były rozpuszczalne w wodzie i teraz się wydostały, albo coś w tym nie lubiło roztworu soli. Przyznaję, że czysta woda miała ponad 100 ml, a ta sól fizjologiczna to tylko 5 ml, ale nawet podczas suszenia woda nie zmieniła koloru, więc coś na pewno jest nie tak.

Być może poświęcę kolejne 10 tabletek, aby spróbować ponownie i zmienić kilka rzeczy.

1. tacka teflonowa do suszenia
2. rozpuścić tabletki po zmiażdżeniu i pozostawić do osadzenia przed filtrowaniem, zatrzymując się, zanim osad dostanie się do filtra.
3. Każde kolejne mycie powinno być pozostawione do osadzenia.
4. używać mniejszych ilości wody (30 ml na płukanie, a nie 50 ml)
5. Pozwolić na wolniejsze naturalne parowanie (dopóki nie dostanę w swoje ręce czegoś, co to przyspieszy...).

W każdym razie - to jest dzisiejsze ćwiczenie z filtracji i odparowywania :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Można je rekrystalizować lub przeprowadzić ekstrakcję A/B w celu uzyskania czystego 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Jestem ciekaw, ile z nich faktycznie przeszło przez ten proces. Kiepska zgadywanka, bo nie wiem na pewno, co się tam znalazło...

Po nocy spędzonej w soli fizjologicznej można jednak zobaczyć, ile osadu dostało się do tego etapu (lub wyszło z powodu soli fizjologicznej). Zamierzam przefiltrować to jeszcze raz i zatrzymać się na tym etapie, spróbować później.

Następna partia będzie lepsza :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Wciąganie jest krótsze i ma wyższą biodostępność (zakładam, że tak jest w przypadku wielu innych cząsteczek), więc bardziej odpowiada mojemu stylowi życia.
Nie mogę spożywać substancji i wyłączyć się z życia na długi czas, najczęściej dopiero wieczorem po położeniu dzieci spać - to pozostawia mi bardzo małe okno na zabawę.
Mając ostry początek, szybki szczyt, a następnie zrelaksowany spadek do czasu, gdy położę się do łóżka dwie godziny później, oznacza to, że mam fajną noc, dobry odpoczynek i nie zagrażam mojemu stylowi życia.

Gdybym mógł wziąć 2C-B zgodnie z przeznaczeniem, miałbym go na plecach szczytu MDMA. Albo po szczycie MDMA po cukierkach. Te rzeczy zajmują wiele godzin, więc muszę zaplanować, aby nie być w domu, znaleźć opiekunki itp. - nie jest to łatwe, więc decyduję się pracować w ramach ograniczeń mojego stylu życia :)

W każdym razie - wciąganie jest trudne w przypadku 2C-B, a początek może być dość szorstki. Pomysł z aerozolem do nosa całkowicie usuwa szorstkość wciągnięcia i, jeśli rozłożysz wdechy na 5/10 minut, łagodzi początek.

Przepraszam, to nie wykład, tylko przedstawienie pewnego kontekstu :)