Question Escrow

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Witam, znalazłem sprzedawcę poza forum, który oferuje bardzo dobre ceny, czy istnieje możliwość skorzystania z usługi escrow poza forum lub. Znaleźć

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Czy możliwe jest skorzystanie z usługi escrow poza forum lub. Znaleźć"?
Z pewnością inne witryny mają usługi escrow lub nie musisz zezwalać na escrow, ale prawdopodobnie nie uzyskasz wielu sprzedaży. Po doświadczeniu escrow, jako kupujący, nie ma powrotu do nadziei, że ludzie nie są oszustami lub złodziejami. Powrót do częstego oszukiwania. Eskrow sprawia, że cios płynie 🤧🥵🤡
Jeśli pytasz, czy możesz użyć innego dostawcy escrow wraz z tą stroną, nie znam odpowiedzi, ale system escrow tutaj jest najlepszy w okolicy

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Wyobrażam sobie, że musiałbyś znaleźć kogoś, kto oferuje tego typu usługi, za które może poręczyć spora liczba osób, jeśli chodzi o zaufanie. Nigdy nie słyszałem o takiej usłudze, ale wyobrażam sobie, że byłaby to dobra okazja biznesowa dla osoby, która jest uczciwa i wierzy w świadczenie dobrych i niezawodnych usług dla świata handlu. Bardzo interesująca myśl.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
W przeszłości z powodzeniem korzystałem z usługi Fair Trade escrow. Działało to całkiem sprawnie

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Dzięki wszystkim, szkoda, że czegoś takiego nie ma. Usługa escrow na forum jest dobra taka jaka jest. frit buchner Moje pytanie było z tym związane, poza forum. Jak powiedziałem, znalazłem dealera, który naprawdę oferuje bardzo dobre ceny, ale to czyni mnie bardzo podejrzliwym. Szukam dalej.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Czy słyszałeś o Alibaba? Transakcje kupna i sprzedaży są również podobne do forum Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Jeszcze nie, ale dzięki za odpowiedź.

Czy wiesz może, czy możliwe jest również skorzystanie z escrow u nienotowanego sprzedawcy na alibaba?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Czy można używać kryptowalut z alibaba?