Question Test leków

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Cześć, mam dziwne pytanie. Czy jest możliwe, aby pozytywnie zareagować na test narkotykowy podczas produkcji metamfetaminy? Nie biorąc jej samemu.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Zależy od testu. Wymaz tak, ślina prawdopodobnie nie, większość testów drogowych to ślina, lotniska i popo robią wymazy. Mocz i krew prawdopodobnie nie.
W związku z tym, jeśli ty lub ktokolwiek inny chce pokonać testy śliny stosowane przez policję w całej UE, mam gwarantowane rozwiązanie, zaprojektowane specjalnie w celu pokonania tych testów. Jest na małym papierze, który rozpuszcza się w ustach, bardzo dyskretny, a wynik jest zawsze NEGATYWNY, skontaktuj się z nami.
Obecnie pracuję nad złożeniem czegoś jako dowodu, aby sprzedać go publicznie tutaj na BB, ale w międzyczasie mogę osobiście zagwarantować jego skuteczność i powitać każdy test, moje rozwiązanie jest unikalne na świecie.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Byłbym tym bardzo zainteresowany!!! Nie jestem zbyt obeznany z technologią, więc bądź cierpliwy, może mógłbyś mi pomóc.
Ale na pewno zastanawiam się, czy istnieje sposób na pokonanie testu śliny przed zatrudnieniem na met...