Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Ekstrakcja Mimosa hostilis, po uzyskaniu skrobania z ekstrakcji naaptha, umieść skrobanie dmt w heptanie (ile?) I umieść na magnetycznym mieszadle płyty grzejnej (50 ° C?), A następnie wyciągnij indyka baster umieścić na pyrex umieścić w zamrażarce 12hrs. (Następnie, jeśli chcesz freebase jako produkt końcowy nie fumaerate, jak wyodrębnić dmt freebase z Heptane? Płukać tylko w heptanie 1 raz, czy 3 razy jak z naapthą?).
Dzięki!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Poleciłbym Naaptha, oznacza to zasadniczo rozpuszczenie pewnej ilości wolnej bazy DMT w minimalnej ilości
Naaptha, a następnie odzyskanie DMT przez wymrażanie. Kluczem do
oczyszczania jest użycie najmniejszej ilości Naaptha niezbędnej do rozpuszczenia DMT, która wynosi
zazwyczaj 30-40 ml na gram. Podczas rozpuszczania DMT zauważysz, że na dnie pozostanie nierozpuszczalny kolorowy olej.
kolorowy olej pozostanie na dnie. Jest to zanieczyszczenie, które będziesz chciał usunąć. Naaptha rozpuści niewiele lub wcale tego oleju, a po odzyskaniu DMT zobaczysz, że jest on znacznie bielszy. Proces ten można
powtórzyć kilka razy w celu dalszego oczyszczenia produktu.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Odmierz żądaną ilość wolnej bazy DMT, którą chcesz rekrystalizować

1 gram jest używany jako przykład, wystarczy pomnożyć Naaptha przez ilość gramów.
DMT umieszcza się w szklance lub innym odpowiednim pojemniku.
Teraz odmierz ilość Naaptha potrzebną do rozpuszczenia DMT
Pamiętaj, 30-40 ml na 1 gram!
Wlej Naaptha do szklanki zawierającej DMT i umieść ją w misce z wrzącą wodą
Ta konfiguracja działa jak gorąca kąpiel wodna. Pozostaw na kilka minut, a następnie rozpuść DMT w Naaptha. Jeśli woda zbytnio ostygnie, zastąp ją świeżo przegotowaną wodą i kontynuuj. Postaraj się rozpuścić jak najwięcej DMT, a na dnie szklanki zauważysz oleiste zanieczyszczenia, które się nie rozpuszczą i zostaną usunięte w celu oczyszczenia produktu. To oleiste zanieczyszczenie to głównie DMT-N-Oxide. Przelej TYLKO Shellite do świeżego pojemnika Bądź bardzo ostrożny, aby oleiste zanieczyszczenia nie przedostały się do nowego pojemnika, ponieważ to jest dokładnie to, co próbujesz usunąć!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Przykryj pojemnik i pozostaw go w temperaturze pokojowej na dwie do trzech godzin, następnie umieść go w lodówce na kilka godzin, a następnie w zamrażarce na +48 godzin. Powolne chłodzenie Naaptha spowoduje wolniejsze wytrącanie, a tym samym łączenie DMT. Po 48 godzinach pojemnik należy odwrócić do góry dnem na 10 minut, aby usunąć jak najwięcej Naaptha. Zrekrystalizowany produkt jest następnie suszony wentylatorem przez 30 minut i zbierany. Zauważysz spadek wagi DMT. Dzieje się tak, ponieważ coś zostało usunięte. Im bardziej nieczyste było DMT, tym mniej będzie ważyć po rekrystalizacji. Powodzenia!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
W porządku. P: Mam już heptan, najpierw wykonam ekstrakcję naaptha zgodnie z powyższym opisem, mam już również naaptha. Po naaptha, chciałbym zrobić ekstrakcję heptanem dla maksymalnej czystości. Wiem, jak zrobić ekstrakcję heptanem, ale nie wiem, jak uzyskać freebase dmt z heptanu po. Proszę o radę jak najszybciej. Dzięki bracia

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Wolna baza DMT jest wytwarzana w procesie konwersji sody kaustycznej po zagotowaniu kwasu. Czy znasz tę metodę lub potrzebujesz więcej porad?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Przepis na warsztaty dmt w porządku? Robię to początkowo, planuję przejść na podobną metodę, którą mod zamieścił tutaj, ale chcę zrobić kolejne oczyszczanie heptanem, jak opisano w warsztacie, chyba że wszyscy uważają, że jest to całkowicie niepotrzebne (?), Nie chcę robić fumeratu, tylko oczyścić produkt przez pierwsze wyciągnięcie naaptha, a następnie wyciągnięcie heptanu. Przemyślenia? Jeśli tak, to muszę wiedzieć jak wyekstrahować dmt freebas3 z roztworu heptanu, bez robienia fumeratu? I jaki wzrost czystości powinienem mieć po naaptha? Po heptanie? Dzięki

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Potrzebuję więcej porad, pierwszy raz. Myślę, że to mam, nie robię heptan pull, gotcha. Proszę o pomoc. Dzięki