- Language
- 🇧🇬
- Reaction score
- 68
Witajcie drodzy badacze, ze względu na nielegalność mefedronu w moim kraju zdecydowałem się i zrobiłem bardzo małą partię mefedronu.hcl, a następnie rozpuściłem w kwasie GAA przygotowanym roztworze 0.1 mola chloru w wodzie z nadtlenkiem i NaCL, dodałem to do roztworu mefedronu GAA, kolor nieznacznie zmienia się na żółty, po 24/7 refluksie zrobiłem A / B i na mój szczęśliwy koniec przygotowany produkt był znacznie inny niż mef w efekcie poszło bardzo przyjemnie, a także spalanie było znacznie trudniejsze niż normalnie, szczególnie po rekrystalizacji IPA, na pewno ma takie właściwości.
BioAssai :
20mg - lekka stymulacja, nie za dużo
80mg - to była fajna aktywna dawka, po której moja dziewczyna nie mogła przestać mówić
150mg - szczęśliwy jak żartowniś, non stop nowe teksty, mogę przestać myśleć o tym, czy powinienem pieprzyć głupią dziewczynę, czy nie rano położyć się do łóżka.
BioAssai :
20mg - lekka stymulacja, nie za dużo
80mg - to była fajna aktywna dawka, po której moja dziewczyna nie mogła przestać mówić
150mg - szczęśliwy jak żartowniś, non stop nowe teksty, mogę przestać myśleć o tym, czy powinienem pieprzyć głupią dziewczynę, czy nie rano położyć się do łóżka.