neuro Don't buy from me Resident Joined Sep 16, 2023 Messages 7 Reaction score 17 Points 3 Sep 24, 2023 #1 Szukałem źródła nasion Catha edulis, czy ktoś ma źródło takich rzeczy w USA? Szukałem również nasion Erythroxylum novagrantese w USA, jakieś źródła publiczne lub prywatne?
Szukałem źródła nasion Catha edulis, czy ktoś ma źródło takich rzeczy w USA? Szukałem również nasion Erythroxylum novagrantese w USA, jakieś źródła publiczne lub prywatne?
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 27 Oct #2 Myślę, że powszechnym sposobem uprawy khatu są sadzonki. Możliwe jest również uprawianie khatu przez nasiona, ale nie jest to powszechne. Upvote 0 Downvote
Myślę, że powszechnym sposobem uprawy khatu są sadzonki. Możliwe jest również uprawianie khatu przez nasiona, ale nie jest to powszechne.
K Ketaholiker Don't buy from me Member Language 🇩🇪 Joined Jul 28, 2024 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 30 Aug #3 Tak, ale uprawiam je powoli, tylko dla zabawy, by mieć ładną roślinę. Upvote 0 Downvote