Question Najlepszy sposób na dokładne rozcieńczenie stałej próbki narkotyku

Midget_Impinger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Niedawno zsyntetyzowałem trochę amfetaminy i biorę ją do pracy. Jednak wymagane dawki (~25 mg) są dość małe i wymagają wyjmowania mojej dokładniejszej wagi, aby zważyć ją każdego ranka. A mój przyjaciel, któremu dałem trochę, ma te same problemy. To trochę kłopotliwe i staram się znaleźć sposób na zrobienie tabletek lub kapsułek, jeśli to możliwe.

Chcę zrobić coś podobnego do tego, jak radzą sobie z tym firmy farmaceutyczne - dodają kilka wypełniaczy, aby tabletki były łatwiejsze w użyciu. Ale podczas gdy oni mogą wydać miliony dolarów, aby mieć absolutną pewność, że każda pigułka zawiera 25 mg produktu, ja musiałbym znaleźć sposób, aby zrobić to znacznie taniej.

Myślałem o znalezieniu wypełniacza rozpuszczalnego w alkoholu, a następnie rozpuszczeniu zarówno wypełniacza, jak i amfetaminy w alkoholu i odparowaniu do sucha pod próżnią. Teraz mam proszek, o którym wiem, że zawiera około 25 mg amfetaminy na każde 250 mg proszku.

Wiem, że niektórzy z was mogą powiedzieć coś w stylu "po prostu włóż trochę wypełniacza (laktozy, dekstrozy itp.) i trochę amfetaminy do młyna kulowego, włącz go i masz mieszankę". Ale nie jestem pewien, czy to naprawdę najlepszy sposób. Nie mogę zagwarantować, że każdy rozmiar cząsteczki amfetaminy i wypełniacza jest taki sam, a zatem nie mogę zagwarantować, że każda porcja mieszanki będzie zawierać taką samą ilość amfetaminy.

Czy ktoś tutaj ma dobre rozwiązanie? Naprawdę wolałbym metodę współrozpuszczalności w płynie. Czy ktoś zna dobry wypełniacz, który jest rozpuszczalny w alkoholu w mniej więcej takich samych zakresach jak amfetamina? To byłaby OGROMNA pomoc.

Dziękuję.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Midget_Impinger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Myślę, że zupełnie nie zrozumiałeś koncepcji, o której mówiłem.

Pytałem o najbardziej niezawodny sposób rozcieńczania sproszkowanej substancji. Niezawodny oznacza, że jeśli weźmiesz świeżo rozcieńczony proszek, podzielisz go na 100 równomiernie zważonych stosów, każdy z tych 100 stosów będzie miał praktycznie dokładnie taką samą ilość wypełniacza i produktu.

Myślę, że zwykłe mieszanie w blenderze lub młynie kulowym nie jest wystarczające. Coś w rodzaju inkorporacji cieczy brzmi idealnie, ale nie mogę znaleźć wielu wypełniaczy, które są rozpuszczalne w alkoholach w podobnych zakresach jak amfetamina (substancja chemiczna, którą chcę rozcieńczyć, aby ułatwić pracę).

Mam nadzieję, że tym razem opisałem to trochę lepiej.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Najprostszą opcją imo byłoby umieszczenie 1g siarczanu amfetaminy w kubku pomiarowym, rozpoczęcie rozpuszczania go w wodzie destylowanej i napełnienie go do objętości 20ml, aby uzyskać roztwór 50mg/ml. Teraz po prostu weź strzykawkę 0,5 ml i zacznij wstrzykiwać pełną objętość raz do każdego z 40 gumowych misiów. W razie potrzeby można przylutować otwór do nakłucia podgrzaną igłą. Imo wydaje się to całkiem niepodejrzaną, dokładną i smaczną opcją, jeśli weźmie się pod uwagę wysiłek. (Nie przechowuj ich zbyt długo)