- Reaction score
- 1
Musisz usunąć java, abyśmy traktowali twoją stronę .onion poważnie. Jeśli chcesz, aby więcej osób dołączyło do Twojej witryny, jeśli chcesz udostępniać nieskończone ilości informacji, nadszedł czas, aby pieprzyć się z Javą. Poważnie, czy coś jest z tobą nie tak, czy jesteś organem ścigania? Witryna taka jak ta musi działać z pełnym zabezpieczeniem przeglądarki tor ustawionym na pełne, jeśli oczekujesz dużego przepływu informacji i nazw użytkowników od doświadczonych. Do tego czasu wszystkim korzystającym z tej strony .... radzę trzymać się od niej z daleka. Jeśli chodzi o tego dostawcę "constantylous" lub coś w tym stylu, to widziałem tylko wzmiankę o nim na tej stronie. Usuń witrynę clearnet i przejdź tylko na .onion. To jest moja rekomendacja, myślę, że odniesiesz większy sukces w rozwoju tego forum.
Zapewnisz zaufanie i bezpieczną platformę do dyskusji społeczności, a następnie będziesz mieć ludzi oferujących przysługi. Wypróbuj to i zobacz, z kim skończysz.
Zapewnisz zaufanie i bezpieczną platformę do dyskusji społeczności, a następnie będziesz mieć ludzi oferujących przysługi. Wypróbuj to i zobacz, z kim skończysz.
Last edited: