Jeśli nie zarabiasz na amfetaminie, to robisz to źle. Absolutnie możesz zarobić, jeśli wycenisz swój produkt w stosunku do jakości, którą zapewniasz. Osobiście mam wyższe ceny niż konkurencja, ale ludzie przychodzą do mnie, ponieważ mój produkt jest zawsze taki, jak mówię i wiedzą, że jest najlepszy. Wiedzą, że dostają mniej, ale wysoka cena ma większą wartość dla nich i ich portfeli. Wiedzą również, że jest to produkt, który przełamie ich tolerancję. Kiedy robi się to prawidłowo i produkuje się czystą, silną amfetaminę, ludzie po prostu nie chcą już tego brudnego gówna. Ogólnie rzecz biorąc, można powiedzieć, że amfetamina cieszy się mniejszym popytem w USA, ale istnieje na nią rynek, zwłaszcza w UE. Są ludzie, którzy chcą tylko amfetaminy, a nie metamfetaminy.
Nawet jeśli produkujesz ją w małych ilościach przy dobrze zoptymalizowanej syntezie, zarabiasz tak dużo z tak niewielkiej ilości gotówki i materiału wyjściowego, że prawdopodobnie trudno byłoby nie osiągnąć zysku. Jeśli jesteś dobrym, wykwalifikowanym chemikiem i wiesz, że w rzeczywistości masz najlepszą syntezę w zakresie swoich opcji, a ludzie nadal narzekają na cenę, po prostu im nie sprzedawaj... Przejdź do kogoś innego. Są ludzie, którzy rozumieją wyższość jakości nad ilością, nawet w świecie narkotyków.
Ludzie wydają się to ignorować, ponieważ dostają "coś", ale nie o to chodzi. Chodzi o to, aby znaleźć najlepszy sposób i możliwości każdego kroku w syntezie. Zaufaj mi, jeśli zoptymalizujesz swoją syntezę, zarobisz dużo pieniędzy.
Nie powinieneś pozwalać ludziom na lekceważenie ciebie i twojego produktu w ten sposób, gdy nie mają pojęcia o złożoności operacji produkcyjnej takich rzeczy.