Question Czy sprzedaż amfetaminy rośnie z powodu niedoboru stymulantów w USA?

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Z tego, co rozumiem, zyski z amfetaminy są dość kiepskie w porównaniu z metą, ale wszyscy tutaj w USA nie mają WSZYSTKICH przepisanych stymulantów... Czy ludzie zwracają się do producentów z naszego regionu? Czy to dobry moment, aby wsiąść do tajnego pociągu z amfetaminą?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Jeśli nie zarabiasz na amfetaminie, to robisz to źle. Absolutnie możesz zarobić, jeśli wycenisz swój produkt w stosunku do jakości, którą zapewniasz. Osobiście mam wyższe ceny niż konkurencja, ale ludzie przychodzą do mnie, ponieważ mój produkt jest zawsze taki, jak mówię i wiedzą, że jest najlepszy. Wiedzą, że dostają mniej, ale wysoka cena ma większą wartość dla nich i ich portfeli. Wiedzą również, że jest to produkt, który przełamie ich tolerancję. Kiedy robi się to prawidłowo i produkuje się czystą, silną amfetaminę, ludzie po prostu nie chcą już tego brudnego gówna. Ogólnie rzecz biorąc, można powiedzieć, że amfetamina cieszy się mniejszym popytem w USA, ale istnieje na nią rynek, zwłaszcza w UE. Są ludzie, którzy chcą tylko amfetaminy, a nie metamfetaminy.

Nawet jeśli produkujesz ją w małych ilościach przy dobrze zoptymalizowanej syntezie, zarabiasz tak dużo z tak niewielkiej ilości gotówki i materiału wyjściowego, że prawdopodobnie trudno byłoby nie osiągnąć zysku. Jeśli jesteś dobrym, wykwalifikowanym chemikiem i wiesz, że w rzeczywistości masz najlepszą syntezę w zakresie swoich opcji, a ludzie nadal narzekają na cenę, po prostu im nie sprzedawaj... Przejdź do kogoś innego. Są ludzie, którzy rozumieją wyższość jakości nad ilością, nawet w świecie narkotyków.

Ludzie wydają się to ignorować, ponieważ dostają "coś", ale nie o to chodzi. Chodzi o to, aby znaleźć najlepszy sposób i możliwości każdego kroku w syntezie. Zaufaj mi, jeśli zoptymalizujesz swoją syntezę, zarobisz dużo pieniędzy.

Nie powinieneś pozwalać ludziom na lekceważenie ciebie i twojego produktu w ten sposób, gdy nie mają pojęcia o złożoności operacji produkcyjnej takich rzeczy.

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Tak więc robiłem to tylko dla siebie, robiłem wiele rzeczy dla siebie tylko po to, by eksperymentować, ale rozważałem podniesienie poziomu i skorzystanie z tego niedoboru. Nigdy nie sprzedawałem.... Jestem teraz na studiach, mam 34 lata i wracam, oczywiście wybieram się na studia magisterskie z chemii, ale ciężko jest żyć w dzisiejszych czasach i chodzić na studia z powodu tego, jak cholernie drogie jest wszystko.... Stąd pytanie, czy sama amfetamina jest naprawdę opłacalna. Nie chcę produkować metamfetaminy ani żadnych N-metylowanych rzeczy... Raczej amfetaminę, meskalinę, TMA-2 itp. W każdym razie dzięki, doceniam odpowiedź, to wszystko jest naprawdę przydatne.

Ale muszę zapytać, co robisz, aby upewnić się, że twój produkt jest lepszy od reszty? Czy rozpuszczasz racemat tylko w Leavo? Destylujesz wolną bazę?