Question Opisy beczek o pojemności 55 galonów?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Wiem, że to miejsce jest nastawione na sprzedaż chemikaliów i sprzętu, ale myślę, że byłoby bardzo produktywne, gdyby niektórzy członkowie z doświadczeniem w skali dali nam kilka artykułów na temat przeprowadzania pewnych reakcji w skali w 55 galonowych beczkach.

Wiem na pewno, że duże laboratoria używają takich rzeczy jak 55 galonowe beczki, płaszcze grzewcze do wspomnianych beczek, urządzenia mieszające do tych beczek i szczerze mówiąc jest to dość powszechne, szczególnie dla dużych producentów, którzy używają wózków widłowych do transportu beczek z chemikaliami przez cały dzień.

Mówię tylko, że danie ludziom tańszego, bardziej dyskretnego sposobu na syntezę rzeczy oznacza, że mogą produkować więcej, a także dłużej pozostać na rynku, co oznacza więcej pieniędzy dla sprzedawców chemikaliów i sprzętu.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
popieram to.
Przygotowanie do produkcji na dużą skalę jest kosztowne, a szansa, że ktoś ma pieniądze na 50 lub 100-litrowe naczynie reakcyjne, nie jest realistyczna. nie na początku. Dostrzegam ich wartość i z całego serca popieram zakup jednego lub nawet jednego o pojemności 100 l i jednego o pojemności 5 l.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
To zależy od tego, co chcesz wyprodukować. Amfetamina może być wytwarzana w zbiornikach ze stali nierdzewnej o pojemności 1000-2500 litrów. Wykonane od podstaw lub stare zbiorniki produkcyjne, zbiorniki na mleko itp.

Beczki 200L lub zbiorniki ibc 1000L do reakcji nabh4 do produkcji mdma

Beczki 200L do produkcji 10L oleju metylowego w 30 minut z al/hg

i mogę kontynuować...

Powodem, dla którego ludzie nie piszą o tym tutaj, jest metoda prób i błędów. Podczas testowania płacisz dużo "pieniędzy na naukę" za niepowodzenia. Po co dawać ludziom swoje teksty za darmo, kiedy spieprzyłeś produkty warte 100k, aby wynaleźć dobry przepis.

Na przykład 4mmc, skala 1kg jest łatwa, skala 50kg to piekło.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Tak, to ma sens. To byłoby całkiem intensywne 30 minut. Czy nie ma problemu z ciepłem niszczącym aminę? Przy 100 gramowych partiach robiło się dość gorąco.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Tak, ciepło to duży problem

Solution