haha, czy producenci i/lub odsprzedawcy z NL/EU są tak nieostrożni, że nawet gdyby mieli duży zapas, nawet 4000 kg, co jest tak małą kroplą w morzu kosztów produkcji lub nawet zakupu hurtowego, że muszą się go pozbyć - sprzedawanego jako 4 mmc po tej samej cenie? Jest to całkowicie nieuczciwa praktyka biznesowa i dlatego duże hurtownie są zawsze ryzykowne przy zakupach z tego regionu. Świetne ceny, ale (zazwyczaj) nie dbają o to, co sprzedają i nie są szanowanymi źródłami, które powinny być nawet na tym rynku. W końcu ludzie będą gonić za zyskami, a gówno będzie nadal staczać się w dół.
Mówię tu o transakcjach online od czasu SR1 - widziałem ten sam schemat w przypadku dużych operacji, działających pod wieloma nazwami, które uciekają z łupem, gdy moneta jest wysoka, sytuacja jest trochę gorąca lub po prostu była dobra passa. Z pewnością pojawią się ponownie kilka miesięcy później, aby zrobić to wszystko od nowa. Jest to oczywiście większy problem, który mam w związku z twoją odpowiedzią na pytanie, dlaczego muszą pedałować te śmieci "ponieważ dużo zarobili"
Sprzedawanie produktu jako czegoś, czym nie jest, świadomie i dlatego, że chcesz zachować swoje zyski, aby rozładować wywrotkę mieszanki, którą zdecydowałeś się wyprodukować / kupić hurtowo, aby ominąć legalność, jest dla ciebie stratą biznesową. Proces myślowy w tej sprawie jest przezabawny i haniebny. Sprzedawaj to za to, czym jest, zaspokajaj popyt na to, czego ludzie naprawdę chcą, prawdziwym 4MMC, a każdy, kto lubi te nowatorskie przybrane dzieci, może je kupić według własnego uznania.
Jestem pewien, że pojawi się jakiś zbawiciel, najczystszy z kryształów mefedronu rzucający światło na ponury rynek katynonu i wszyscy będziemy się radować, tańczyć nago na ulicach i oczywiście rozpocząć gigantyczną orgię mefedronową.