Szukam producenta 4-MMC lub Mefedronu. Szukam również tych, którzy mogą produkować lub dostarczać 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK i 5-meo-pce (lub pcp). Zignoruję sprzedawców, którzy żłobią ceny i tych, którzy nie mają doświadczenia. Kupuję hurtowo, ale zaczynam od mniejszych ilości, które z czasem zwiększam zgodnie z moim poziomem komfortu z dostawcą. To nie podlega negocjacjom.
Własna strona internetowa i/lub obecność na rynku DN jest plusem, ale nie jest konieczna, jeśli masz kogoś odpowiedniego, kto za ciebie ręczy.
Transakcja musi być przeprowadzona na escrow.
W przyszłości planuję stworzyć własne 4-MMC. Ale jeśli podaż jest doskonała, a dostawca profesjonalny, rozważę rezygnację z samodzielnego wytwarzania i będę kontynuował zakupy. Jestem przyzwyczajony do wysokiej czystości i profesjonalnie wykonanych produktów, więc wiem, jak wygląda właściwy produkt i będę bardzo wybredny.
Własna strona internetowa i/lub obecność na rynku DN jest plusem, ale nie jest konieczna, jeśli masz kogoś odpowiedniego, kto za ciebie ręczy.
Transakcja musi być przeprowadzona na escrow.
W przyszłości planuję stworzyć własne 4-MMC. Ale jeśli podaż jest doskonała, a dostawca profesjonalny, rozważę rezygnację z samodzielnego wytwarzania i będę kontynuował zakupy. Jestem przyzwyczajony do wysokiej czystości i profesjonalnie wykonanych produktów, więc wiem, jak wygląda właściwy produkt i będę bardzo wybredny.