3C-P na 35P-NBOH?

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Cześć, oglądałem tę nową markę chemiczną i muszę powiedzieć, że nie wiem nic o chemii ani o projektowaniu izomerów, ale wygląda to tak, jak szukam, chyba że dawka jest zbyt duża, aby umieścić ją w bibule

więc moje pytanie brzmi: czy możemy po prostu dodać pierścień benzaldehydowy do cząsteczki i przekształcić ją w tę wyimaginowaną nową substancję chemiczną? żeby wiedzieć, podoba mi się ten zamiennik 2cb, ale chciałbym, żebyśmy mogli zrobić to o 1k silniej i aktywniej w dawkach UG niż w dawkach MG.

Dyskusja jest otwarta XD

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
W przeciwieństwie do PEA typu 2C, struktury typu 3C są amfetaminami, a nie zwykłymi fenyloetyloaminami, a o ile mi wiadomo, dodanie grupy N-orto-hydroksybenzylowej nie zwiększa ich mocy in vivo, więc nawet nie marz o skoku x1k lub 3 rzędów wielkości, tak nie jest nawet w przypadku 2C, NBOMy / NBOHy są maksymalnie 10-20 razy silniejsze (istnieje jednak kilka wyjątków).
VwFrG65t4l
KZX4abf6dz

Last edited:

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Przepraszam, czy to nie dodanie pierścienia bencenu lub benzaldehydu powoduje, że 2cb przeskakuje z MG do dawek UG?
więc myśląc zgodnie z twoją logiką i wiedzą, wydaje się, że to nie zadziała, ponieważ są to amfetaminy, a nie fenyloetyloaminy?
Więc to wpływa na konwersję tego na nbome nboh?

Przepraszam, jestem naprawdę noobem w tej kwestii, nawet nie wiem, czy to jedno, czy drugie.

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
TjcM4hwmCA

Chcę bardzo małą rzecz, którą mógłbym łatwo ukryć i zrobić tysiące dawek, kiedy przestanę.
(plus tańsze niż triptas i tak, jestem z Indii)

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Aktualizacja może być taka?

2VcrFiPOHT

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Jak już wspomniałem, nie oczekuj zbyt wiele od NBOMes/NBOHs podstawionych amfetamin.
Możesz jednak uzyskać pewne korzyści z Proscaline-NBOH, więc spróbuj i daj nam znać.

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3