R rabbitass Don't buy from me Resident Joined Feb 17, 2024 Messages 23 Reaction score 8 Points 3 Apr 8, 2024 #1 Czy 1,3-butanodiol można przekształcić w 1,4-butanodiol lub bezpośrednio w gbl?
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 08 Apr #2 Tak, można go uwodornić, aby przekształcić go w 1,4 butanodiol i odwodnić, aby przekształcić go w gbl (nie znam dokładnych kroków dla każdej z tych rzeczy, ale prawdopodobnie mogę spróbować znaleźć samouczek, jeśli chcesz). Upvote 0 Downvote
Tak, można go uwodornić, aby przekształcić go w 1,4 butanodiol i odwodnić, aby przekształcić go w gbl (nie znam dokładnych kroków dla każdej z tych rzeczy, ale prawdopodobnie mogę spróbować znaleźć samouczek, jeśli chcesz).
vis Don't buy from me Resident Joined Dec 21, 2023 Messages 143 Reaction score 102 Points 28 08 Apr #3 GBL/BDO można kupić bardzo tanio we właściwym miejscu. GHB kosztuje pięć razy więcej. Upvote 0 Downvote
R rabbitass Don't buy from me Resident Joined Feb 17, 2024 Messages 23 Reaction score 8 Points 3 08 Apr #4 Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w uzyskaniu syntezy, mogę powiedzieć tak. Wyprzedaż tutaj w niesamowitej cenie. Upvote 0 Downvote
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w uzyskaniu syntezy, mogę powiedzieć tak. Wyprzedaż tutaj w niesamowitej cenie.