Question Interesē, vai ir kādas neliela mēroga ražošanas iekārtas

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es vēlos sākt ražot un audzēt noteiktas lietas.

Visam jābūt nelielā mērogā, ja kāds varētu man palīdzēt, iesakot, kur meklēt utt. Man ir priekšzināšanas ķīmijā un laboratorijas iemaņas, tāpēc tas šeit nebūs problēma. Man tikai šķiet, ka šeit nevaru atrast nekādus ceļvežus, kas būtu domāti mājas/maza mēroga iekārtām.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Hi Harmony,

Godīgi sakot, es īsti nesaprotu jūsu loģiku, jūs sakāt, ka jums ir priekšzināšanas ķīmijā un laboratorijā, bet jūs nezināt, kā uzstādīt mājas/maza mēroga iekārtu?

Bet atstāsim to malā, vispirms, ko jūs interesē sintezēt? Kāds ir jūsu budžets?

Pirmā vieta, kur meklēt, būtu apakšforums, ejiet un izlasiet bb foruma ķīmiķu artikulus un sintēzes. Tur ir prekursoru saraksti, konkrētajai sintēzei nepieciešamais laboratorijas aprīkojums un norādījumi par pašu sintēzi.

Ar vislabākajiem sveicieniem

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Paldies, novērtēju jūsu atbildi.

Kas attiecas uz manu pieredzi ķīmijā un laboratorijas prasmēm, tā galvenokārt ir iegūta klasē, nevis darbā.

Mani visvairāk interesē stimulējošas vielas un/vai empatoģēni. Mans budžets nav visaugstākais, iespējams, cerot iztērēt mazāk nekā 500 mārciņu, jo tas ir tikai man un vēl dažiem citiem.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mans cilvēks,

Ar 500£ budžetu es teiktu, ka jums labāk ir iegādāties zāles, nevis tās sintezēt.

Ar vislabākajiem sveicieniem

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
No ziņkāres, kāds, jūsuprāt, ir budžets pilnīgam iesācējam?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Mans cilvēks,

Nav nekāda sakara ar to, vai esat iesācējs, iesācējs vai profesionālis.

Runa ir par sintēzi, jūsu mērķi utt.

Tas ir mazliet līdzīgi kā jautāt, cik gara ir mana virve, to neredzot.

Es biju iesācējs, joprojām esmu, bet mans budžets, kad sāku, bija 15 000$.

Kā jau teicu, sāciet lasīt sintēzes, neļaujiet, lai jums to dara ar karotīti, un veiciet izpēti.

Labākie sveicieni

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Kas tieši jums ir nepieciešams? Kādu sintēzi jūs domājat?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Es domāju, ka tagad viņam ir nepieciešama iekārta un tad reaģenti un citi sintēzes sīkumi

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Mani arī interesētu to zināt, es gribētu zināt, kas man nepieciešams nelielai laboratorijai ~ 100 g maksimālajā mērogā, jo mani tas interesē tikai kā hobijs, nevis kā pasākums, lai nopelnītu tonnas naudas.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Es teiktu, viss, kas jums jāzina, ir izstāstīts ..... no šīs jomas ekspertiem un no iesācējiem ...

lasīt šo forumu .... Nekas cits nav vajadzīgs .
Pavadiet tam laiku, un tad jūs saņemsiet atbildi uz visiem saviem jautājumiem.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Tas patiešām ir atkarīgs no tā, ko jūs mēģināt izgatavot. Ja jūs vēlaties izvilkt vairāk nekā 100 g lielākoties kaut ko vērtīgu, lēta iekārta to neizturēs. Vispirms mērķējiet uz zemāku.

Kas attiecas uz to, kur jūs to iegūsiet, tas galu galā ir atkarīgs no jūsu atrašanās vietas. Ir daži starptautiski ražotāji, kas ražo, teiksim, stikla traukus, bet es sākumā izvairītos no pasūtīšanas tiešsaistē. Ja iespējams, mēģiniet visu iegādāties uz vietas.

Katram projektam jums vajadzīgais daudzums ir jānosaka atsevišķi. Izvēlieties kaut ko, ko vēlaties izgatavot, izpētiet, kā to darīt, kas jums norāda, kas jums nepieciešams iegādāties. Šajā forumā vien ir daudz pamattēmu.

Tāpat kā citi ir norādījuši, ja jums ir patiešām ierobežots budžets, jums varētu būt vieglāk iegādāties faktisko produktu, nevis pašiem to izgatavot. Bet hei, mēs to darām jautrības labad, ne?