H h20 Don't buy from me New Member Joined Oct 7, 2022 Messages 10 Reaction score 7 Points 3 Nov 20, 2022 #1 Labdien, pēc divu stundu vārīšanas ar HCl mums ir 2 slāņi augšpusē ir melnais slānis, bet apakšā - HCl slānis. Ar vienu mums ir jāsaglabā ?
Labdien, pēc divu stundu vārīšanas ar HCl mums ir 2 slāņi augšpusē ir melnais slānis, bet apakšā - HCl slānis. Ar vienu mums ir jāsaglabā ?
B Bartholomeus Don't buy from me New Member Joined Jun 23, 2022 Messages 127 Reaction score 68 Points 28 20 Nov #2 Es domāju, ka jums ir jāsaglabā virsējais slānis, tam jāpievieno naoh šķīdums, lai iznāktu freebase tad ar tvaiku destilēt frībāzi Bet kāds, lūdzu, labojiet mani, ja es kļūdos. Upvote 0 Downvote
Es domāju, ka jums ir jāsaglabā virsējais slānis, tam jāpievieno naoh šķīdums, lai iznāktu freebase tad ar tvaiku destilēt frībāzi Bet kāds, lūdzu, labojiet mani, ja es kļūdos.
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #3 Augšējais, organiskais slānis. Upvote 0 Downvote