- Reaction score
- 10
Esmu veicis eksperimentus ar winstar žurkām, un vidēji, ja salīdzinām d-metu ar l-metu, D-mets ir labāks apetītes nomākšanas un dopamīna izdalīšanās ziņā. Bet no tauku zuduma viedokļa esmu novērojis, ka žurkas mēdz būt daudz aktīvākas un īsākā laika posmā zaudēt vairāk svara ar L- metamfetamīnu, jo palielinājās noradrelīna līmenis + to aknas bija atbrīvotas no jebkāda veida taukiem.
Aptaukojušies cilvēki, kuriem ir NAFLD, atbrīvotos no tās dažu nedēļu laikā.
Piemēram, l-selegīns pārvēršas par l-metamfetamīnu, un daudzi cilvēki to lieto mao-b nomākšanai, tomēr TO KONVERĢĒ par mazāk vēlamo stereoizomēru.
"Onelīnistiem", lūdzu, neatbildiet: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , lūdzu, rūpējieties par to sīkāk un dalieties savās domās.
Aptaukojušies cilvēki, kuriem ir NAFLD, atbrīvotos no tās dažu nedēļu laikā.
- Tas vedina mani uz jautājumu, kāpēc cilvēkiem mēdz nepatikt L- metamfetamīns? Vai tas ir tāpēc, ka I.V l-metamfetamīns ir sliktāks?
Piemēram, l-selegīns pārvēršas par l-metamfetamīnu, un daudzi cilvēki to lieto mao-b nomākšanai, tomēr TO KONVERĢĒ par mazāk vēlamo stereoizomēru.
- Vēlreiz, kāpēc d,l-metamfetamīns netiek lietots vairāk? Vai tāpēc, ka d-metamfetamīns rada visvairāk atkarīgo? Kāds tam ir pamatojums?
"Onelīnistiem", lūdzu, neatbildiet: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , lūdzu, rūpējieties par to sīkāk un dalieties savās domās.