Question Kāpēc li netika ražota bronza?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es izmēģinu kratīšanas metodi. Iepriekšējos mēģinājumos man nebija nekādu grūtību izgatavot bronzu ar litiem, un tā veidojās īsā laikā, šoreiz es tikai ieliku 100 ml ētera vairāk nekā 1 stundu, bet bronza neveidojās kāpēc? Es nesaspiedu litiju, vai tas varētu būt tāpēc?

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Jums būs mums precīzi pastāstīt, ko jūs darījāt. Lai sāktu, jūs to atšķaidījāt, tāpēc, iespējams, reakcijas uzliesmošanai ir nepieciešama sildīšana.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Lūdzu, detalizēti aprakstiet, kādus pasākumus esat veicis. Tā mēs varam labāk palīdzēt. Litijs izskatās melns, it kā tas būtu pārāk ilgi atradies atmosfērā pirms izmantošanas. Vai pirms lietošanas jūs uzglabājāt litiju no AA kādā šķīdinātājā. Šim nolūkam labi noder parafīna eļļa.

Kā jūs domājat saspiest Li?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pievienoju pudelē 90 g amonija sulfāta 60 g nātrija hidroksīda 400 ml ētera, kā es vienmēr daru, un 400 ml ētera ieliku litiju hermētiskā traukā pretēji. pat ja es to neturēju šķīdinātājā, tā nebija problēma, tas ražoja bronzu. procesa rezultātā šķidrums, kas iziet no pudeles, parasti ir slidens, šoreiz tā nenotika.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Lai uzsāktu reakciju, iespējams, pudelei būs nepieciešams nedaudz karstuma. Jums ir nepieciešams spiediens, lai uzturētu amonjaka gāzi. Mēģiniet amonjaka sulfātu aizstāt ar nitrātu. Mazs matu žāvētājs paveiks savu darbu. Ierakstiet procesa video un dalieties ar to šeit.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Es nezināju, ka nitrāta vietā var lietot sulfātu, tāpēc es to izpētīju. Sulfāta reakcijas izraisīšanai ir nepieciešams vairāk enerģijas.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Ar sulfātu es varētu palielināties līdz 180 g. Jums ir taisnība, ka vajag vairāk.

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es baidos lietot amonija nitrātu, jo pastāv sprādziena risks. amonjaku veiksmīgi ražo ar amonija sulfātu, manuprāt, pēc 120 minūtēm izdalījusies gāze apdedzina rokas un acis. Pēc bronzas veidošanās es pievienoju 60 g sulfāta kopā ar efedrīnu, kā man tas jāfiltrē? Paldies, puiši