Question Kur izveidot savu laboratoriju?

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Kā jūs domājat, kur ir laba vieta, kur izveidot savu laboratoriju?
Nesen redzēju sludinājumu par lētu biroja īri kādā biroju ēkā.
Vai, jūsuprāt, ir laba ideja izveidot laboratoriju biroju ēkā? Protams, es negatavotu narkotikas, kamēr tur atrodas citi, bet gatavotu naktī vai tad, kad visi citi cilvēki ir prom.
Ko jūs par to domājat?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Jūs varat to uzstādīt jebkurā vietā, ģeneratori strādā. Jums ir jātiek galā ar nepanesamu smaku.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jā, es zinu. Es plānoju iegādāties growtentus nezāļu audzēšanai. tam vajadzētu filtrēt visas smakas, ko rada sintēze. Es gribu teikt, ka visiem liktos dīvaini, ja biroju ēkā sajustu izopropilspirta vai acetona smaku.

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
IPA vai acetonam vajadzētu būt vismazākajām bažām.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Tas ir tikai piemērs. Es neskrienu ar kilogramu P2NP pa biroju ēku, kad esmu iereibis no koksa, un nerādu to visiem. Es nebūtu tik stulbs. Es pat nelietoju narkotikas un ražotu tikai tad, kad visi ir izgājuši no ēkas.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Iestājieties tur, kur jums ir ērti neviens jūs neredzēs jūs izmantojiet tikai to, kas jums ir nepieciešams, nolieciet to, kad esat pabeidzis, rīkojieties ar veselo saprātu, ak jā, un nekad nekad neminiet narkotikas, ja vien jums nepatīk cietumam līdzīgas vides struktūra vai tas, ka esat spiests darīt lietas policijas labā, par ko, ja kāds uzzinātu, iespējams, jūs neatrastos par ideālu draugu.

Apkopojot tikai aparatūru, kas jums nepieciešama nekas vairāk tīrs un nolikt prom, kā jūs turpināt tikai izmantot ķīmiskās vielas, kas jums nepieciešams, un tikai nepieciešamajā daudzumā, un pēc tam atkarībā no tā, vai jums patīk anālais sekss pastāstīt cilvēkiem par savu sasniegumu vai turēt muti ciet.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Es biju nedaudz vīlies, redzot šeit saiti no citas tēmas attiecībā uz laboratoriju atrašanās vietām, it kā kādam būtu gals visiem, lai atrastu tikai šo. Lūdzu, neuztveriet to kā personisku uzbrukumu, bet es ceru, ka mana toņa, sarkasma un perspektīvas kombinācija ievirza manu viedokli ikvienam interesentam. Kā atbildi uz ziņām: Es jūtos ērti savā guļamistabā. Tas nenozīmē, ka tā ir ideāla vieta laboratorijas ierīkošanai. Iespējams, ka, lai sāktu ar "narkotiku laboratorijas" iekārtošanu vai darbību īrētā īpašumā, tā kā jūs neesat īpašnieks un neesat vienīgā persona, kurai ir atslēga, arī komerciālā objektā ir slikta ideja? Nu, tas, manuprāt, ir OK... ja vien tas notiek pēc darba laika un jūs esat pārliecinājies, ka jums ir ērti. Jā, patiesībā nodrošinieties patiešām ērti, kamēr riskējat ar savu dzīvību un brīvību. Valkājiet pidžamu, jūtieties kā mājās. Es saprotu, ka ar "ērti" jūs būtībā domājat tikai pārliecību darboties tādā statusā, kādu jūs spējat pamatot kā "drošu". Tomēr es ne mazākajā mērā ar to neapmierinātos, jo tas noteikti var novest tikai pie pašapmierinātības.
.
Ko saka par pašapmierinātību? (Es aizmirsu, bet...) Nekad nevajag sevi mānīt viltus drošības sajūtā, bet arī nevajag sirmiem matiem par to uztraukties. "Es neesmu apreibis ar koksu, neskrienu pa ēku, smirdot ēterī ar kilogramu metilamīna, un nerunāju ar visiem, kuru tur tik un tā nav, tāpēc "viss ir labi".'" Mēģiniet spēlēt to, par ko sakāt, ka esat un ko jums vajadzētu darīt, un centieties neizskatīties pēc tā, ka jūs varētu būt paranoisks, nedrošs un nestabils nelegālo narkotiku ražotājs, kas aizdomīgi mēģina slēpt savas darbības. Pret katru pavāru izturieties tā, it kā tiesnesis, zvērinātie un kats būtu ceļā, lai veiktu jūsu labsajūtas pārbaudi, tiklīdz jūs ar militāru iniciatīvas garu izņemat savu neapstrādāto produktu. Ja vien iespējams, sāciet sadalīšanu un tīrīšanu, piemēram, pirms pārkristalizēšanās vai tās laikā.

Pretēji izplatītajam uzskatam, cietumi un cietumi nav pilni ar homoseksuāliem izvarotājiem un vai ziņotājiem. Protams, to ir daudz vairāk, nekā var apstiprināt. Man ir bijis prieks apmeklēt dažas no šīm jaukajām iestādēm. Nezinu, kur vai kā visiem citiem patīk pavadīt laiku, katram savs, es labprātāk palikšu ārpus šī vienādojuma. Varbūt pie stereotipa ir vainīga Holivuda. Gan sodomija, gan saziņa/kompromitēšana ar autoritātēm, jebkurā līmenī, parasti tiek vispārēji un atklāti apkaunota. Pat "OK" cietumu uzraugi nemīl ziņkārīgos, jo arī paši uzraugi tiek uzrunāti. Es pats dodu priekšroku lasīšanai un treniņiem, arī šahs ir foršs. Brīvības zaudēšana, kas rodas, ja tevi pieķer, darot kaut ko tādu, ko nedrīkst darīt, nāk kopā ar teritoriju, lai gan tam nav jābūt, un mēs cenšamies kā varmākas. Kādā brīdī tas būtu jāgaida un jāplāno, lai gan no tā jāizvairās, reizēm par lielu cenu.

Mans padoms: vai nu pirmajā dienā uzleij lielākajam puisim pakaļu, vai arī kļūsti par kādus..... erm, es gribu teikt... Respektējiet visus, bet mēģiniet nesadraudzēties. Nepievienojies nekādām bandām. Paliec kopā ar "savējiem". Nespēlē azartspēles un neapreibināties. Saglabājiet savu mantu pie sevis. Ja esi kārtīgs puisis, rūpējies par savām lietām un zini, kad ir jāatsakās, tev nevajadzētu par neko uztraukties. Visticamāk, neviens tev neko neuzspiedīs, ne policists, ne krāpnieks, ja tu pats to neaicināsi. Ja jūs domājat, ka jūs pārkāpsiet likumu un nekas nekad nenotiks briesmīgi slikti, jūs maldojaties. Jūsu pašu asinis var pārliecināt pārdot jūs uz upes, "jūsu pašu labā"... "Lai jūs nekaitētu sev vai citiem." Patiešām, vaļīgas lūpas nogremdē kuģus.

Galvenais, kā man teica vecie laikabiedri: "Ja nespēj izciest sodu, tad nedari noziegumu." Ja gribi rīkoties, sagatavojies sekām un jātiek ar tām galā, Pats. Apsolu, ka cilvēki uzklausīs un teiks: "Nu, tas ir slikti," bet dienas beigās nevienam nebūs vienalga, cik slikti tev ir veicies un kā viss ir izvērties. Gudrās bites nepērk rotējošus riteņu diskus un uzlīmes savai pavisam jaunajai Escalade automašīnai ar savu pirmo naudas maciņu. Tās patur to uz lietainu dienu, kad būs vajadzīgs advokāts un drošības nauda, bet visi pārsteidzošā kārtā būs pagriezuši muguru. Es atvainojos par iespējamiem aizvainojumiem. Es to nedomāju, es tikai gribu palīdzēt. Atvainojos arī par milzīgo novirzīšanos uz cietuma tēmu, tomēr šajā forumā neesmu redzējis daudz padomu no neviena ar reālu izpratni vai pieredzi par to, ko darīt, kad dzīve kļūst SNAFU. Mēs visi nesagatavojamies sasniegt finiša līniju veseli, ja vispār to spēsim. Statistiski daudzi no mums šajā ceļā vienā vai otrā brīdī ietrieksies sienā. Es ceru, ka BB komanda lidos virs radara. Es novēlu jums visiem vislabāko veiksmi un panākumus, kā arī daudz auglīgu pavāru! Atvainojos arī par šo apjomīgo ziņu.
---Ar mīlestību un cieņu. o7

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Es neesmu dusmīgs uz tevi dude viss, ko tu saki, ir taisnība tur ir vieta, kur tu vari likt vienu tur ir veidi, kā to izdarīt pareizi, bet tu tiksi noķerts vai vietējais uzņēmējs tevi f*** vai tu beigsi strādāt viņiem tas notiek izspiešana notiks, tiklīdz tu kļūsi populārs īpaši, ja tev ir grūti atrast populārs. savienojums jūsu dienas būs numurētas ātri, pat ja jūs nevienam nestāstīsiet, un cilvēkiem, kas jautā par vietu, kur izvietot laboratoriju, vajadzētu saņemt atbildi, ko es sniedza, manā pieticīgajā viedoklī, tā nav īsti pareizā atbilde visiem, bet tā noteikti ir pareizā atbilde kādam, kas jautā, kur man vajadzētu izvietot narkotiku laboratoriju. Varētu būt arguments, ka varbūt viņš ir vienkārši ziņkārīgs ir veic pētījumu par grāmatu ir vēlas likt narkotiku laboratoriju tur, kur viņam ir vairāk naudas nekā saprāta. Ticiet man, es neredzu šīs lietas, jo man rūp reāli cilvēki, un es esmu pārliecināts, ka es ne tikai cenšos palīdzēt. Es to salīdzinātu ar cilvēkiem, kas meloja par devām, ko viņi ņēma, mēģinot lielīties, sakot, ka viņš rakstīja devas un kā viss izrādījās labi, un es nekad nedomāju, ka cilvēki to tiešām uztvers kā realitāti un lietot 250 mg Etizolamm. Vai tiek glabātas līnijas NBOMe savienojumi labi es jūtos slikti cilvēki, piemēram, ka beidzas slimnīcā runāt ar policistiem beigsies ar to, ka lietas aizliegtas kam kopiena izskatās kā banda f****** huligāni tas ir ikviena atbildība neveicina kopienas iznīcināšanu. Es nekad mūžā neesmu juties vecāks nekā rakstot atpakaļ manā laikā man rūp šī vieta get off my lawn paziņojumu

Last edited:

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Mans padoms: pirmajā dienā uzleciet lielākajiem puišiem pakaļu, vai arī kļūstat par kāda bitch..... erm, es gribu teikt... Respektējiet visus, bet centieties nesadraudzēties. Nepievienojies nekādām bandām. Paliec kopā ar "savējiem". Nespēlē azartspēles un neapreibināsi. Saglabājiet savu mantu pie sevis. Ja esi kārtīgs puisis, rūpējies par savām lietām un zini, kad ir jāatsakās, tev nevajadzētu par neko uztraukties. Visticamāk, neviens tev neko neuzspiedīs, ne policists, ne krāpnieks, ja tu pats to neaicināsi. Ja jūs domājat, ka jūs pārkāpsiet likumu un nekas nekad nenotiks briesmīgi slikti, jūs maldojaties. Jūsu pašu asinis var pārliecināt pārdot jūs uz upes, "jūsu pašu labā"... "Lai jūs nekaitētu sev vai citiem." Patiešām, vaļīgas lūpas nogremdē kuģus.

to arī darīs. STFU, nodarbojies ar saviem cilvēkiem un neesi muļķis. uzvedies normāli. darīts. darīts.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Un nē, es aizvainojos par jūsu projekciju domāt, ka jūs kaut ko zināt par dzīvi mainošu padomu, ko jūs sniedzat, bija tāda pārliecība, ka tas ir satraucoši dzirdēt jūs sniedzat padomus, pamatojoties uz absolūti nekādu reālo pasauli neko es varētu būt jebkurš es varētu būt jebkurš es varētu būt visu izdomāt es varētu būt tērzēšanas programma, bet tas, ko es nedaru, ir mudināt cilvēkus darīt muļķīgas lietas visaugstākajā iespējamā mērogā vienkārši padomājiet par to cilvēks

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Brālis Es esmu vēl vairāk apjucis, nekā biju iepriekš. Ar ko tu, kur nu vēl, runā? Ar mani? Ar kādu citu?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Man žēl, ka jūs tā jūtaties @testint - man šķiet, ka viņš runā uz mani @Kanalratte556
Tomēr es nedomāju, ka esmu darījis to, ko jūs man pārmetat. Noteikti ne apzināti. Vēlreiz izlasiet, ko jūs teicāt, un "vienkārši padomājiet par to, cilvēks".
Es apzināti nevienu neesmu nosaucis vārdā vai no vārda, lai par to runātu, tāpēc .. nevajag būt tik jūtīgam, lūdzu. Mēs visi šeit komunicējam ar nolūku palīdzēt un mācīties viens no otra un viens no otra (es ceru).

Padoms, kas maina dzīvi? Ar šādu pārliecību un -absolūti- bez reālās pasaules ....anything.... ? Vai es kādu mudināju darīt muļķības plašā mērogā? Par ko tieši domāt? Mans padoms bija un ir vienkāršs: nav prātīgi jebkad justies ērti, darot noziegumus, - tā parasti tiek pieķerti citādi veiksmīgi noziedznieki. Neriskējiet, ja nespējat tikt galā ar sekām. Lai ir sakrājusi naudu minēto seku gadījumā. Varbūt neizmantojiet publisku vietu slepenai narkotiku ražošanai. Centieties nenonākt pārāk tuvu tā sauktajiem sodomītiem un policijas vergiem, ja tomēr nonāksiet cietumā.

"Mans padoms: pirmajā dienā uzleciet lielākajiem puišiem pakaļu, vai arī kļūsti par kāda ku..... erm, es gribu teikt..." - tas bija domāts kā neliels humors, lai mēģinātu atbruņot jebkuru šķietamu aizvainojumu. @testint Tavs padoms, šķiet, ir tikai: "Izvēlies vietu, kurā jūties ērti, un turi muti cietumā, ja vien tev nepatīk sekss cietumā". Piedodiet, ka spēlēju "velna advokātu" jūsu punktiem un pievienoju savus divus centus. Nekad nevajadzētu pieņemt, ka kaut kas ir garantēti drošs vai ka viņi visu zina, tas ir viss, ko es cenšos pateikt. Es zinu, ka nezinu visu, un necenšos uzvesties vai izklausīties tā, it kā zinātu. ....Vis gan es zinu to, ko zinu. To neviens nevar atņemt, un es to sludināšu līdz pēdējam elpas vilcienam, ja tas būs nepieciešams.

Pieņemiet manis teikto par to, ko tas ir vērts, draugs. Kam nevajadzētu būt ne sūda vērts. Galu galā, es noteikti esmu neviens, no interneta, kas izdomā lietas, kā nākas, es pat varētu būt AI. Tāpēc nav vajadzības apvainoties. Tas nebija domāts kā uzbrukums vai strīds, tikai ieteikumi un kritika. Jebkurā gadījumā DARI, KO VĒLAMIES. Es galvenokārt runāju par ideju riskēt un būt gatavam sekām... tikai ATBILDĪGI par savu rīcību, pats galvenais, pret sevi.

Kas attiecas uz "asbolutely ...any real world ...NOTHING", jo trūkst labāka vārda. Es minēju, ka esmu faktiski bijis šajās vietās, vairāk nekā pāris reizes pāris vietās, ilgāku laiku. Kā jau teicu, ne visi apmeklētāji galu galā ir izkārnījumi ar mīkstiem dibeniem. Tā gadās, bet nav arī grūti izvairīties no visa tā jucekļa, ja cilvēks gribētu no tā izvairīties. Es necentīšos nevienam stāstīt, kā dzīvot savu dzīvi cietumā vai ārpus tā, domāju, ka mans padoms par to, kā izciest sodu (ja tas būtu bijis nepieciešams) bez visa papildu bullshit, ir labs sākums ikvienam, kas cenšas darīt tieši to. Neļaujiet, lai tas, ko es teicu, nevienu no jums atturētu no slavas. Dari tu, cilvēk. Esi viss, ko vari būt. Esi drošs <3

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Paldies, man vajadzēja, ka tiešām ir darījis lietas pats un zinot, cik tālu reālā lieta trūkst labākas ārstniecības ir no reālās dzīves sūdi, ka es esmu piedzīvojis padara mani mazliet nogurdināts 8 vajadzētu apstāties un atcerēties, viss nav kā tas, ko es esmu piedzīvojis paldies par jūsu atbildi