Es biju nedaudz vīlies, redzot šeit saiti no citas tēmas attiecībā uz laboratoriju atrašanās vietām, it kā kādam būtu gals visiem, lai atrastu tikai šo. Lūdzu, neuztveriet to kā personisku uzbrukumu, bet es ceru, ka mana toņa, sarkasma un perspektīvas kombinācija ievirza manu viedokli ikvienam interesentam. Kā atbildi uz ziņām: Es jūtos ērti savā guļamistabā. Tas nenozīmē, ka tā ir ideāla vieta laboratorijas ierīkošanai. Iespējams, ka, lai sāktu ar "narkotiku laboratorijas" iekārtošanu vai darbību īrētā īpašumā, tā kā jūs neesat īpašnieks un neesat vienīgā persona, kurai ir atslēga, arī komerciālā objektā ir slikta ideja? Nu, tas, manuprāt, ir OK... ja vien tas notiek pēc darba laika un jūs esat pārliecinājies, ka jums ir ērti. Jā, patiesībā nodrošinieties patiešām ērti, kamēr riskējat ar savu dzīvību un brīvību. Valkājiet pidžamu, jūtieties kā mājās. Es saprotu, ka ar "ērti" jūs būtībā domājat tikai pārliecību darboties tādā statusā, kādu jūs spējat pamatot kā "drošu". Tomēr es ne mazākajā mērā ar to neapmierinātos, jo tas noteikti var novest tikai pie pašapmierinātības.
.
Ko saka par pašapmierinātību? (Es aizmirsu, bet...) Nekad nevajag sevi mānīt viltus drošības sajūtā, bet arī nevajag sirmiem matiem par to uztraukties. "Es neesmu apreibis ar koksu, neskrienu pa ēku, smirdot ēterī ar kilogramu metilamīna, un nerunāju ar visiem, kuru tur tik un tā nav, tāpēc "viss ir labi".'" Mēģiniet spēlēt to, par ko sakāt, ka esat un ko jums vajadzētu darīt, un centieties neizskatīties pēc tā, ka jūs varētu būt paranoisks, nedrošs un nestabils nelegālo narkotiku ražotājs, kas aizdomīgi mēģina slēpt savas darbības. Pret katru pavāru izturieties tā, it kā tiesnesis, zvērinātie un kats būtu ceļā, lai veiktu jūsu labsajūtas pārbaudi, tiklīdz jūs ar militāru iniciatīvas garu izņemat savu neapstrādāto produktu. Ja vien iespējams, sāciet sadalīšanu un tīrīšanu, piemēram, pirms pārkristalizēšanās vai tās laikā.
Pretēji izplatītajam uzskatam, cietumi un cietumi nav pilni ar homoseksuāliem izvarotājiem un vai ziņotājiem. Protams, to ir daudz vairāk, nekā var apstiprināt. Man ir bijis prieks apmeklēt dažas no šīm jaukajām iestādēm. Nezinu, kur vai kā visiem citiem patīk pavadīt laiku, katram savs, es labprātāk palikšu ārpus šī vienādojuma. Varbūt pie stereotipa ir vainīga Holivuda. Gan sodomija, gan saziņa/kompromitēšana ar autoritātēm, jebkurā līmenī, parasti tiek vispārēji un atklāti apkaunota. Pat "OK" cietumu uzraugi nemīl ziņkārīgos, jo arī paši uzraugi tiek uzrunāti. Es pats dodu priekšroku lasīšanai un treniņiem, arī šahs ir foršs. Brīvības zaudēšana, kas rodas, ja tevi pieķer, darot kaut ko tādu, ko nedrīkst darīt, nāk kopā ar teritoriju, lai gan tam nav jābūt, un mēs cenšamies kā varmākas. Kādā brīdī tas būtu jāgaida un jāplāno, lai gan no tā jāizvairās, reizēm par lielu cenu.
Mans padoms: vai nu pirmajā dienā uzleij lielākajam puisim pakaļu, vai arī kļūsti par kādus..... erm, es gribu teikt... Respektējiet visus, bet mēģiniet nesadraudzēties. Nepievienojies nekādām bandām. Paliec kopā ar "savējiem". Nespēlē azartspēles un neapreibināties. Saglabājiet savu mantu pie sevis. Ja esi kārtīgs puisis, rūpējies par savām lietām un zini, kad ir jāatsakās, tev nevajadzētu par neko uztraukties. Visticamāk, neviens tev neko neuzspiedīs, ne policists, ne krāpnieks, ja tu pats to neaicināsi. Ja jūs domājat, ka jūs pārkāpsiet likumu un nekas nekad nenotiks briesmīgi slikti, jūs maldojaties. Jūsu pašu asinis var pārliecināt pārdot jūs uz upes, "jūsu pašu labā"... "Lai jūs nekaitētu sev vai citiem." Patiešām, vaļīgas lūpas nogremdē kuģus.
Galvenais, kā man teica vecie laikabiedri: "Ja nespēj izciest sodu, tad nedari noziegumu." Ja gribi rīkoties, sagatavojies sekām un jātiek ar tām galā, Pats. Apsolu, ka cilvēki uzklausīs un teiks: "Nu, tas ir slikti," bet dienas beigās nevienam nebūs vienalga, cik slikti tev ir veicies un kā viss ir izvērties. Gudrās bites nepērk rotējošus riteņu diskus un uzlīmes savai pavisam jaunajai Escalade automašīnai ar savu pirmo naudas maciņu. Tās patur to uz lietainu dienu, kad būs vajadzīgs advokāts un drošības nauda, bet visi pārsteidzošā kārtā būs pagriezuši muguru. Es atvainojos par iespējamiem aizvainojumiem. Es to nedomāju, es tikai gribu palīdzēt. Atvainojos arī par milzīgo novirzīšanos uz cietuma tēmu, tomēr šajā forumā neesmu redzējis daudz padomu no neviena ar reālu izpratni vai pieredzi par to, ko darīt, kad dzīve kļūst SNAFU. Mēs visi nesagatavojamies sasniegt finiša līniju veseli, ja vispār to spēsim. Statistiski daudzi no mums šajā ceļā vienā vai otrā brīdī ietrieksies sienā. Es ceru, ka BB komanda lidos virs radara. Es novēlu jums visiem vislabāko veiksmi un panākumus, kā arī daudz auglīgu pavāru! Atvainojos arī par šo apjomīgo ziņu.
---Ar mīlestību un cieņu. o7