- Reaction score
- 2
Labdien. Iepazīstināšu sevi, sakot, ka esmu kļuvis atkarīgs no modafinila, jo pēc aptuveni gada pastāvīgas lietošanas (200 mg/dienā) tas it kā pārstāja darboties. Tāpēc es palielināju tos, pagāja pusgads un tagad es lietoju vairākas tabletes dienā. Esmu konstatējis, ka lielākās devās tā iedarbība sāk kļūt līdzīga amfetamīnu iedarbībai. Taču vairāku iemeslu dēļ es nevaru turpināt šādi lietot modafinilu. Sākotnēji mana speciāliste man to izrakstīja, lai cīnītos pret stresa izraisītu vispārējo nogurumu, bet tagad viņa vairs nevēlas, lai es to lietoju, jo baidās no sirds vai smadzeņu bojājumiem.
Tāpēc es cenšos pats ražot amfetamīnu vai metamfetamīnu. Man tas ir vajadzīgs, lai paveiktu lietas.
Man nav laboratorijas aprīkojuma, bet es varu dabūt visu, kas nepieciešams. Manas zināšanas ķīmijā ir nelielas, bet es izlasīšu grāmatas un visu šeit sniegto informāciju. Man ir nepieciešamā telpa, lai izveidotu laboratoriju. Es atsakos pirkt muļķības uz ielas.
Ar ko man vajadzētu sākt?
Tāpēc es cenšos pats ražot amfetamīnu vai metamfetamīnu. Man tas ir vajadzīgs, lai paveiktu lietas.
Man nav laboratorijas aprīkojuma, bet es varu dabūt visu, kas nepieciešams. Manas zināšanas ķīmijā ir nelielas, bet es izlasīšu grāmatas un visu šeit sniegto informāciju. Man ir nepieciešamā telpa, lai izveidotu laboratoriju. Es atsakos pirkt muļķības uz ielas.
Ar ko man vajadzētu sākt?